Vica Blochina rupe tăcerea despre greutatea ei. Câte kilograme are la vârsta de 47 de ani

Ultima actualizare:

Cunoscută drept una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul autohton românesc, curiozitățile femeilor legate de diete și secrete de frumusețe o vizează des pe Vica Blochina. Recent, aceasta a primit provocarea de a spune ce înălțime și kilograme are. 

Vica Blochina / foto: arhiva Click!
Vica Blochina / foto: arhiva Click!

Vica Blochina a ajuns în urmă cu doar câteva zile pe mâinile medicului estetician, după ce a optat pentru o mastopexie cu schimbare de implant și o abdominoplastie cu lipoaspirație. Aflată în refacere, vedeta profită de timpul liber pentru o mică sesiune de Q&A cu fanii ei. Așa a primit o întrebare referitoare la kilogramele sale. 

Vica Blochina se menține într-o formă de zile mari 

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Vica Blochina investește timp și bani în imaginea sa. După ce în decursul anului trecut a luat decizia de a-și micșora stomacul, ea bifează acum noi intervenții asupra înfățișării sale complete. 

O fană a fost curioasă să afle ce greutate și înălțime are vedeta, care nu s-a sfiit să răspundă acestei întrebări: 72 de kilograme și 1,77 înălțime. 

Vica Blochina / foto: captură InstaStory
Vica Blochina / foto: captură InstaStory

Bianca Drăgușanu, sprijin de nădejde pentru Vica Blochina

Bianca Drăgușanu nu și-a lăsat prietena la greu. Aflat în spital pentru cele mai recente intervenții, Vica Blochina povestea cu prietenii de pe Instagram faptul că se afla în spital, fiind nevoită să stea 6 ore pe masa de operație.

Vica, înainte de operație / foto: Instagram
Vica, înainte de operație / foto: Instagram

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastia cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a spus vedeta pe InstaStory, înainte să se interneze în spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net