Vica Blochina a ajuns și ea pe mâna medicului Biancăi Drăgușanu! Ce intervenții estetice și-a făcut: „O să mă operez până mor”

#Exclusiv Click!

Vica Blochina (48 de ani) a intrat, din nou, în reparații capitale, cu ajutorul prietenei sale, Bianca Drăgușanu. Vica a suferit două noi intervenții estetice de amploare la medicul Auday Al-Ahmad, cel care a operat-o, recent, și pe iubita lui Gabi Bădălău. 

Ajunsă la 48 de ani, Vica Blochina a ajuns dependentă de operațiile estetice, la care recunoaște că nu va renunța toată viața. 

Anul trecut, vedeta s-a supus unei intervenții la stomac și a pierdut, ulterior, peste 10 kilograme, în doar 4 luni. 

„O să-mi fac intervenții până mor”

După ce a slăbit foarte multe kilograme, Vica a rămas cu un surplus de piele, de care a decis să scape acum cu ajutorul medicului Auday Al-Ahmad, același care a operat-o recent și pe Bianca Drăgușanu

Vica a suferit, marți 27 februarie, o abdominoplastie pe bază de lipoaspirație și un lifting la sâni, operația durând nu mai puțin de 6 ore. 

„Eu o să îmi fac operații până mor, nu-mi place să fiu naturală, nu e pentru mine asta. Fac o operație complexă, sunt desenată toată, pe burtă până sus, pentru că fac abdominoplastie cu ridicare de sâni. 

Operația o fac pentru că, anul trecut, m-am operat la stomac și am slabit 12 kilograme.  M-am ales cu un exces de piele, care trebuia înlăturat.

Eu sunt perfecționistă și sunt anumite porțiuni din piele pe care nici cu ajutorul sportului nu poți să le ajustezi”, a anunțat Vica, înainte să intre în operație. 

Contactat de Click!, medicul Auday Al-Ahmad a declarat că Vica se simte foarte bine după intervenție și că, în cursul zilei de astăzi, va părăsi clinica. Va trebui, însă, să respecte cu strictețe indicațiile medicilor, până la vindecarea completă. 

banner auday al ahmad png

Medicul Auday Al-Ahmed: „ Peste 14 zile vom scoate firele”

„Vica a avut parte de o intervenție complexă, care a durat aproximativ șase ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie), prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic, și o lipoaspirație la nivelul abdomenului, de unde am scos toată grăsimea, conturând astfel o talie mult mai definită.

Operația a fost un succes, iar rezultatul pe măsura așteptărilor. N-am întâmpinat  nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. 

Recuperarea va fi una ușoară, peste 14 zile vom scoate firele, iar Vica îsi va relua activitatea fizică la sala de fitness, peste o lună. Va trebui, însă, să poarte corset și bustieră, timp de două luni”, a declarat medicul estetician Auday Al-Ahmad, pentru Click!

Înaintea celor două operații, Vica Blochina a beneficiat și de o serie de intervenții la nivelul feței, prețul pentru un astfel de pachet full-face fiind în valoare de 2500 de euro, după cum ne-a mai dezvăluit medicul Auday-Al-Ahmed. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net