Vica Blochina a intrat în „reparații”! Medicul estetician Auday Al-Ahmad spune cât a plătit pentru intervenții: „A vrut să facă ceva schimbări”

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate că din ce în ce mai multe vedete aleg să treacă pragul cabinetelor de înfrumusețare pentru diverse intervenții care le ajută să se mențină într-o formă de zile mari. Un pas important este alegerea medicului estetician pe mâinile căruia aleg să se lase, iar Dr. Auday Al-Ahmad este deja un nume cunoscut. Bianca Drăgușanu este una dintre clientele fidele ale clinicii Flawless, iar ei i s-a alăturat și Vica Blochina. 

image

Auday Al-Ahmad este unul dintre cei mai faimoși medici esteticieni în rândul vedetelor din showbiz-ul autohton românesc. Nu puține sunt cele care trec pragul clinicii Flawless, pentru a beneficia de cele mai bune tratamente. După Bianca Drăgușanu, o altă vedetă a decis să intre „în reparații” - Vica Blochina, care a beneficiat de mai multe intervenții la nivelul feței, prețul pentru un astfel de pachet full face fiind în valoare de 2500 de euro, așa cum ne-a explicat esteticianul. 

Auday Al-Ahmad: „Întotdeauna este loc de mai bine”

Pe pagina de Instagram a clinicii menționate anterior, observăm că o persoană adresează o întrebare referitoare la prețul injecțiilor făcute Vicăi Blochina:

„Bună! Un preț pentru injecțiile făcute Vicăi? Mulțumesc!”, a fost întrebarea unei internaute, iar medicul estetician nu a întârziat în a oferi un răspuns detaliat: 

„Vica a beneficiat de un pachet full face ce include voluminarea pomeților, buzelor, reconturare mandibulară și o ședință de topire a grăsimii localizate (gușă)”. 

Vica Blochina, la clinica Flawless / foto: captură InstaStory
Vica Blochina, la clinica Flawless / foto: captură InstaStory

Click! a intrat în legătură cu „medicul vedetelor”, care ne-a oferit în exclusivitate detalii despre pachetul de proceduri ales de Vica Blochina, explicând detaliat ce presupune fiecare intervenție în parte și care sunt costurile aferente: 

„Vica este o femeie foarte frumoasă, însă întotdeauna e loc de mai bine. A vrut să facă ceva schimbări și am fost bucuros să mă ocup personal de imaginea ei. Ea a avut la noi în clinică, la Flawless, un pachet full face de 2500€. A mai beneficiat și de alte proceduri pe lângă cele incluse de pachetele cuprinse între 1200-1500 euro. 

În acest pachet au intrat următoarele proceduri: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru voluminizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. De departe, aceste proceduri la care a apelat Vica au șters 10 ani din vârsta ei și am decis, împreună, să urmăm acest plan de intervenții minim invazive. Nu este nevoie, încă, să apelăm la bisturiu.

Toată această procedură durează în jur de o oră și se realizează cu o anestezie topică. Nu există dureri și nici disconfort pentru pacientă și totul este extrem de simplu. Rezultatul este unul wow și are o remanență de 9 până la 12 luni. La aceste proceduri se apelează înainte de a face un lifting chirurgical. În săptămânile următoare vor fi multe surprize la Flawless și tot mai multe vedete ne vor călca pragul pentru a deveni cea mai bună versiune a lor”, a declarat Dr. Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net