Vica Blochina recunoaște! Nu se aranjează mereu: „Câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii!”

Vica Blochina (48 de ani) a fost întotdeauna o femeie frumoasă și îngrijită. Fosta balerină se află de ani mulți în lumina reflectoarelor și știe că aspectul fizic contează extrem de mult și necesită timp.

Fosta lui Victor Pițurcă dă sfaturi în acest sens în podcastul ei, Femeia deasupra, și le îndeamnă pe femei să nu exagereze, totuși, la acest capitol. Vedeta recunoaște că mai are și ea mici scăpări atunci când iese afară să își plimbe cățelul, pentru că nu este întotdeauna ca „scoasă din cutie”.

Orice femeie normală la cap, care e femeie adevărată, normal că se îngrijește. Nu trebuie să exagerezi sau să duci gunoiul rujată. Alea sunt excepțiile. Într-adevăr că sunt fetele alea care sunt super mega îngrijite și, într-adevăr, și gunoiul îl duc super îngrijite. Asta este de admirat, pentru că îngrijire înseamnă muncă. Să muncești toată ziua să te machiezi. Eu nu am răbdare de așa ceva. Eu dacă plimb cățelul, crede-mă, câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii. Dacă m-ar vedea cineva câteodată, de dimineață, cum ies cu Sasha afară, cu părul prins așa repede și pe repede înainte, nu știu dacă ar scrie cineva mesajele cum se îngrijesc ele prea mult cu apă plată și cu săpun", a povestit Vica Blochina, foarte relaxată, pe canalul ei de Youtube, în serialul ei, „Femeia deasupra”.

Se laudă că nu a fost înșelată

Este de notorietate relația de 16 ani pe care Vica a avut-o cu Victor Pițurcă! Vedeta este în continuare o femeie frumoasă, curtată, dar nu și-a mai afișat relațiile pe care le-a avut după despărțirea de celebrul antrenor de fotbal. Ea a mai povestit în podcastul pe care îl face că nu a fost niciodată înșelată.

„Eu nu am fost înșelată. Și dacă am simțit că am fost înșelată, i-am dat cu vaza în cap și am scăpat și am plecat! Eu nu pot să iert, pentru că nu pot să dorm!", a mai povestit Vica într-un alt episod, abordând tot felul de teme care uneori stârnesc comentarii răutăcioase. De asemenea, atunci când a povestit pentru „Femeia deasupra" faptul că acum femeile sunt cele care fac primul pas, iar după părerea ei este o mare greșeală, Vica a fost aprobată de cei care o urmăresc.

Vica Blochina mai are o discuție legată de femeile din ziua de azi și i se pare că acestea nu mai așteaptă să fie deloc curtate, ci ele sunt acum cele care fac primul pas.

În general, acum fetele agață. Fetele sunt alea care fac primul pas acum, da, și este o mare greșeală! Pe vremea mea, femeile, în general, din generația mea, erau femei! Ca să ieși cu unul la masă trebuia să îți facă capul mare, trebuie să te invite de mai multe ori. Mai ieșeai prima oară cu o prietenă, mai ieșeai cu două prietene, mai plimbai pe la masă, nu mai răspundeai la telefon, mai plimbai efectiv, îți făceai de cap”, este de părere Vica Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net