Victor Pițurcă, totul despre moartea tatălui său. Cum l-a marcat pierderea părintelui: „A fost rapid momentul!”

Timpul trece însă amintirile rămân atunci când Victor Pițurcă (66 de ani) rememorează clipele alături de tatăl său care a decedat în 2007, la vârsta de 76 de ani, în urma unor probleme cardiace pe care le avea. În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” fostul selecționer al României a vorbit despre cum, dar și cât de repede s-a întâmplat totul.

„Pe tata l-am pierdut înaintea meciului pe care echipa națională îl disputa în Olanda. Țin minte că avea probleme de sănătate și nu m-a luat prin surprindere acest lucru. Știam că e într-o perioadă mai grea. S-a întâmplat cu o zi înainte să intru în cantonament pentru acest joc.

A fost rapid momentul, am mers la Craiova, a fost înmormântarea, apoi am venit la băieți și a trebuit să îmi schimb mimica feței. M-a ajutat foarte mult lucrul acesta și am obținut un rezultat foarte bun, am reușit un 0-0 în Olanda. Am depășit momentul, mi-a ajutat Dumnezeu. Noi am fost o familie foarte unită, dar asta este viața”, a spus Victor Pițurcă, în cadrul podacstului „Ameritat cu Nasrin”.

Click! spune

Victor Pițurcă are o căsnicie trainică alături de soția sa Maria, de mai bine de trei decenii, cu care are doi copii. Însă, în timpul mariajului, fostul selecționer a avut o relație paralelă timp de 16 ani cu Vica Blochina cu care are și un băiat, pe Edan, în vârstă de 15 ani, ce acum stă cu el.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a spus printre lacrimi, la începutul acestui an, Vica Blochina la PRO-TV în cadrul competiției „Survivor România”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net