Ce mare s-a făcut băiatul Vicăi Blochina! Edan e crescut de o altă femeie

Edan, copilul Vicăi Blochina, este crescut de tatăl lui, Victor Pițurcă. Cu toate că este departe de el, Vica Blochina este foarte dedicată în creșterea băiatlui, iar din numeroasele poze postate pe rețelele de socializare se vede foarte clar faptul că cei doi au o relație foarte apropiată.

Vica Blochina și Edan, în urmă cu un an Foto: Instagram
Vica Blochina și Edan, în urmă cu un an Foto: Instagram

Unde locuiește Edan 

Edan, copilul Vicăi Blochina, are acum 16 ani și locuiește cu tatăl său. Adolescentul a decis să se mute la Victor Pițurcă atunci când mama lui era la „Survivor România”, dar are o relație foarte bună cu blondina, care îl vizitează ori de câte ori are ocazia. Acesta nu ar fi fost de acord cu plecarea ei, motiv pentru care a plecat.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a spus Vica la Pro TV, scrie cancan.ro. 

 Vica Blochina: "Copilul stă mai mult la tatăl lui"

„De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminin. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo”, a declarat Vica Blochina, conform spynews.ro. 

Edan este un adolescent zâmbitor și plin de viață, care îi seamănă perfect tatălui său. Vica Blochina a împărtășit mai multe imagini emoționante cu băiatul eI. 

Vica Blochina cu Edan Foto: captură Instagram
Vica Blochina cu Edan Foto: captură Instagram

Edan, copia fidelă a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a rezultat și fiul lor, Edan. Cei doi au avut o relație extraconjugală dar, chiar și așa, fostul selecționer și-a recunoscut copilul fără nicio ezitare.

Edan are acum 16 ani și locuiește cu tatăl său. Adolescentul a decis să se mute la Victor Pițurcă atunci când mama lui era la „Survivor România”, dar are o relație foarte bună cu blondina, care îl vizitează ori de câte ori are ocazia. Acesta nu ar fi fost de acord cu plecarea ei, motiv pentru care a plecat.

Deși suferă enorm că nu-și are copilul aproape, iar relațiile dintre cei doi nu mai sunt ca altădată, Vica Blochina are sufletul împăcat pentru că lui Edan îi merge foarte bine de când e la antrenor. Căsătorit de peste 30 de ani cu Maria, Pițurcă și soția au grijă de Edan și nu fac diferențe între acesta și ceilalți copii, Claudia și Alexandru, acum adulți și la casa lor.

Cine îl crește pe Edan 

Victor Pițurcă e căsătorit cu Maria (62 de ani) de mai bine de trei decenii. Aceasta i-a fost antrenorului alături în multe momente de fericire, dar și de durere.

Victor Pițurcă și Maria au împreună doi copii mari, un băiat, Alex, și o fată, Claudia. Maria a fost întotdeauna o prezență discretă, nu s-a afișat niciodată în emisiuni de televiziune și nu a acordat interviuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net