De ce s-a despărțit, de fapt, Andreea Raicu de Cristi Chivu: „Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg”

1 mai 2023 16:17   PrimeTime
Ultima actualizare:

Andreea Raicu a făcut mărturisiri sincere despre relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist Cristi Chivu. În emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai", aceasta a declarat că ar schimba nimic din trecutul ei. 

Andreea Raicu și Cristi Chivu au format un cuplu în 2003-2004 

Cei doi au trăit o poveste de dragoste pe vremea când Chivu juca pentru Ajax Amsterdam. S-a întâmplat între 2003 și 2004, iar la 20 de ani distanță, vedeta de televiziune a oferit amănunte neștiute despre iubirea lor.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Chivu.

Andreea Raicu: ,,Nu eram matură emoțional"

,,Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi", a sunat întrebarea moderatoarei de la postul TV. ,,Nu aș schimba nimic, pentru că noi doi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional", a fost răspunsul dat de Andreea Raicu.

Cei doi formau un cuplu de invidiat

Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au întâlnit pe vremea când el avea 22 de ani, iar fosta prezentatoare tv 25 de ani. Cei doi au format, timp de un an, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Distanța și-a spus cuvântul, iar Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au despărțit. Timpul a trecut, iar în prezent, fostul selecționez este căsătorit cu Adelina Chivu, iar împreună au două fiice. Andreea Raicu a declarat că a avut de învățat de la fiecare persoană care a făcut parte din viața ei.

Cine este Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977, în București. Este una dintre cele mai admirate vedete România, datorită frumuseții sale naturale și a stilului ei de viață.

A studiat Liceul Economic "Virgil Madgearu" și Facultatea de Limbi Străine, în cadrul secției Engleză-Italiană a Universității Spiru Haret din București.

La începutul carierei, Andreea Raicu a fost model pentru o vreme, câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar.

Andreea Raicu a fost stilist pentru mai multe reviste de modă. Pasiunea ei pentru frumos a condus-o către lansarea unor colecții de haine, împreună cu mai mulți designeri.

De asemenea, vedeta este foarte implicată în mai multe proiecte caritabile, pe care le-a inițiat și le-a adus în fața oamenilor, pentru copii, mame, sau familii cu probleme.

În prezent, Andreea Raicu nu se află într-o relație și nu are copii.

Mai multe