Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a căzut în depresie: „Făceam tot..”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu este invitata ediției de duminică, 30 aprilie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:30, la Kanal D. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns să se lupte cu o boală cruntă, depresia.

Andreea Raicu a invatat sa faca shopping responsabil 1 jpg

„De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, „Cât timp ați fost <sclava> photoshop-ului?”, „Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”, Cum v-a afectat faptul că tata v-a umilit?”, Cât de des v-ați folosit de lacrimi?”, Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?” , acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Andreea Raicu va trebui să răspundă, în ediția de duminică, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adreea Raicu: „Făceam tot felul de lucruri să nu îi pierd pe ceilalți"

Întrebată de Denise Rifai:De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, Andreea Raicu a făcut o mărturisire grea: „Făceam tot felul de lucruri, ca să nu îi pierd pe ceilalți, să nu pierd jobul, dar m-a făcut să mă pierd pe mine".

„Cumpăram tot ce vedeam în fața ochilor”

Prezentatoarea a întrebat-o pe vedetă și „Cât timp ați fost sclava photoshop-ului?"
Andreea Raicu a povestit că, într-o anumită perioadă a vieții sale, un coleg de-al său îi modifica excesiv de mult pozele în Photoshop.

O altă întrebare grea, la care vedeta a răspuns fără să ezite, este și Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”. Raicu a recunoscut că achiziționa tot ce vedea în fața ochilor. „Îmi aduc aminte că, într-un sezon, am cumpărat o pereche de pantofi roșii și la finalul sezonului am achiziționat aceeași pereche de pantofi, pentru că nu mai țineam minte că i-am cumpărat".

La întrebarea moderatoarei: Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, vedeta a vorbit de relațiile pe care le-a avut. „Toate relațiile mele până la 40-42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate".

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net