Andreea Raicu, detalii cutremurătoare despre copilărie. Ce tratament îi aplica tatăl ei

Andreea Raicu a povestit despre copilăria sa. Vedeta a spus că tatăl ei nu a susținut-o și o certa, de cele mai multe ori, pentru că petrecea prea mult timp aranjându-se în oglindă. În ciuda faptului că acesta nu a crezut în visul ei, în prezent, Andreea Raicu are propriul brand de haine. 

Andreea Raicu a povestit despre copilăria sa Foto: Facebook
Andreea Raicu a povestit despre copilăria sa Foto: Facebook

Andreea Raicu: ,,mama călătorea mult și îmi aducea rochițe"

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a dezvăluit că, încă din copilărie, a iubit moda și tot ce ține de haine. Mama sa a înțeles acest lucru și, fiind mereu plecată, îi aducea tot felul de obiecte vestimentare din călătoriile sale.

„Îmi plăcea la nebunie, spre disperarea tatălui meu, să mă îmbrac. Și, venind din perioada comunismului, unde nu aveam prea multe posibilități, aveam norocul să am o mamă care călătorea foarte mult și îmi aducea foarte multe rochițe. Așa că, aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum”, a povestit Andreea Raicu.

În dulapul vedetei se regăsea visul oricărei fetițe, iar mătușile îi completau, la rândul lor, colecția. „Aveam șosete cu dantelă care se asortau. Agrafele, clamele, care aveau diverse culori sau accesoriile, bijuteriile. Pentru că primeam întotdeauna de la mătuși tot felul de bijuterii. Și aveam tot felul de pantofi colorați, roșii, roz. Am fost foarte norocoasă”, povestește Andreea Raicu.

,,Și bunica îmi făcea haine, mi-a făcut o rochie superbă"

Andreea Raicu nu primea accesorii vechi, ci unele noi, achiziționate special pentru ea. „Accesorii potrivite vârstei mele și accesorii care se potriveau cu personalitatea mea, niciodată nu-mi dădeau lucruri purtate.

Îmi dădeau lucruri special pentru mine. Și era clar. Și în ziua de astăzi se întâmplă la fel. Mătușa mea îmi cumpără bijuterii care știe ca mi se potrivesc și care îmi plac”, a povestit vedeta.

Totodată, bunica o răsfăța pe Andreea Raicu. Pentru că era croitoreasă, îi îndeplinea orice dorință. „Bunica mea era croitoreasă. Și atunci, eu stăteam și mă uitam în reviste. Îi ziceam și a doua zi aveam.

Îmi aduc aminte că mi-a făcut o rochie superbă. Era un material alb, cu căpșuni. Și am văzut eu o rochie cu spatele gol și mi-a făcut. Și cu un ilic peste, tot din același material. Eram îmbrăcată și de hainele pe care le aducea mama și de ceea ce făcea bunica”.

Andreea Raicu: ,,tatăl meu îmi spunea că mă maimuțăresc în oglindă"

Tatăl Andreei Raicu obișnuia să o certe. „Tatăl meu spunea, ‘Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă. Tu ce crezi că o să se aleagă de capul tău? O să trăiești din haine?’”. Ei bine, se pare că da!”.

Andreea Raicu deține propriul său brand de haine

Andreea Raicu a renunțat de mult la televiziune și s-a dedicat altor pasiuni. Fosta prezentatoare de televiziune a intrat în lumea afacerilor cu articole vestimentare, dar ține și cursuri de dezvoltare personală.

Pentru a stabili o diferență între cele două afaceri, Andreea Raicu și-a lansat un brand de haine. Pe lângă magazinul online, aceasta și-a deschis anul trecut și un magazin fizic, unde oamenii să poată interacționa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net