De ce s-a despărțit Andreea Raicu la miezul nopții de iubit. „Mi se pare o lipsă de respect”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu a fost și este în continuare una dintre cele mai admirate și dorite femeii din România. Fosta prezentatoare a avut mai multe relații de-a lungul timpului, dar un episod din tinerețe a uimit-o teribil. Vedeta a explicat, recent, motivul uluitor pentru care a fost nevoită să se despartă de un fost iubit.

Motivul uluitor pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de iubit
Motivul uluitor pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de iubit

E foarte interesant! Află: Cât costă o noapte în camera Andreei Raicu? Vedeta e în Grecia

În cadrul unei apariții TV, Andreea Raicu a dezvăluit ce nu poate accepta în prezent. În vârstă de 45 de ani, frumoasa brunetă are reguli stricte privind relațiile cu cei din jurul ei

„În momentul în care, și cu un bărbat sau cu oricine altcineva, merg și avem o discuție, mă deranjează ca cineva să stea încontinuu pe telefon, mi se pare o lipsă de respect”, a precizat Andreea într-o emisiune de la Kanal D.

Totodată, fosta prezentatoare TV a relatat cum s-a terminat subit o poveste de dragoste din trecutul ei. Andreea Raicu nu a dezvăluit identitatea bărbatului, dar acesta avea o pasiune uriașă pentru jocurile pe calculator. Chiar dacă a fost înțelegătoare în primă fază, Andreea Raicu a clacat după un episod petrecut în noaptea de Crăciun.

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

Andreea Raicu s-a despărțit de un fost iubit pentru că se juca pe calculator. Momentul care i-a pus capac

Fostul partener de viață al vedetei i-a cerut acesteia să plece împreună acasă, în seara de Crăciun, de la o petrecere. Motivul? Ei bine, bărbatul avea „un raid” la miezul nopții.

„Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc World of Warcraft și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni.

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. De ce acum? Şi spune: la 12:00 am un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia.

Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm… mai bine ne bucurăm de viață”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D.  

Andreea Raicu a avut o vară cu soare

Frumoasa Andreea Raicu a împlinit pe 18 iulie, vârsta de 45 de ani. Pentru a celebra momentul, vedeta a ales o locație de vis. Fosta prezentatoare TV a călătorit în regiunea Toscana, din Italia, unde s-a simțit excelent alături de câteva prietene dragi. Tot în această vară, Andreea s-a bucurat de relaxare și voie bună pe o insulă din Grecia.

Citește și: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net