Eugen Cristea, în pragul sinuciderii. Cum s-a declanșat depresia

Ultima actualizare:

Actorul Eugen Cristea a făcut mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. Boala i-a dat viața peste cap, iar actorul a fost în pragul sinuciderii.

Actorul Eugen Cristea a suferit de o boală grea: depresia
Actorul Eugen Cristea a suferit de o boală grea: depresia

Eugen Cristea a vrut să se omoare din cauza depresiei

Celebrul actor și-a făcut curaj și a vorbit despre una dintre cele mai dure probleme de sănătate cu care s-a confruntat: depresia. Din cauza bolii pe care a avut-o, Eugen Cristea a luat în calcul sinuciderea. 

Actorul nu mai dorea să trăiască, nu mai simțea nicio dorință de a mai merge mai departe, fiind mereu trist și îngândurat. Din păcate, Eugen Cristea a depistat că suferă de depresie după ce boala s-a instalat destul de mult și a fost nevoit să apeleze la medici pentru a se vindeca.

Citește și: FOTO EXCLUSIV Eugen Cristea, la aproape 70 de ani! Cum s-a schimbat emblema «Feriți-vă de măgăruș», la 5 ani de la AVC-ul suferit

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți.

El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn. El a început încet de când a început pandemia. Ca de obicei, am căutat să mă refugiez în muncă, am reușit să fac destul de multe lucruri.”, a mărturisit Eugen Cristea, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce i-a provocat atacuri de panică și depresie. Drumul de la o viață normală  la sinucidere pentru Eugen Cristea

Pandemia de coronavirus este cea care a i-a trezit frici actorului! Din cauza zvonurilor despre virus și complicațiile lui, Eugen Cristea a trăit cu teama că va muri de  COVID-19, motiv pentru care la fiecare răceală avea impresia că este infectat.

Momentul declanșator a fost când a ajut un început de febră și o durere în gât, după care au început atacurile de panică în mod continuu. Ulterior, Eugen Cristea a făcut și depresie, fiind zilnic ancorat în gânduri negative.

Pe lângă medicație și schimbarea stilului de viață, actorul s-a refugiat în muncă, lucru care l-a făcut să mai uite de boală. Eugen Cristea a învins depresia treptat, însă a avut nevoie de mult curaj și dorință de a se face bine.

„M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. (...) Deci m-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu și mi-a provocat... cum să vă spun... n-am vrut să mai trăiesc. (...) Mi s-a făcut frică.”, a mai declarat Eugen Cristea, la Antena Stars.

Eugen Cristea este un actor român, ieșit la pensie în urmă cu câțiva ani, care este căsătorit cu Cristina Deleanu de 38 de ani. În urmă cu patru ani, actorul a suferit un AVC, pe care l-a dus, până la urmă, pe picioare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net