FOTO EXCLUSIV Eugen Cristea, la aproape 70 de ani! Cum s-a schimbat emblema «Feriți-vă de măgăruș», la 5 ani de la AVC-ul suferit

Actorul care a bucurat copilăria multora dintre noi prin emisiunea "Feriți-vă de măgăruș", la TVR 1 reușește să se țină bine la cei aproape 70 de ani ai săi pe care îi va împlini pe data de 18 aprilie. Fotoreporterii Click! l-au întâlnit pe celebrul Eugen Cristea într-o zi normală de primăvară, la chioșcul de ziare.

Eugen Cristea
Eugen Cristea

Vremea frumoasă l-a scos pe Eugen Cristea din casă. Fotoreporterii Click! l-au întâlnit zilele trecute pe actorul de aproape 70 de ani prin oraș, la o mică promenadă, pierdut prin rutină bucureșteană. El a fost surprins ieșind din scara blocului în care locuiește pentru a merge la un chioșc de ziare din zona Moșilor. A plecat de acasă îmbrăcat lejer, cu o geacă maro, dar şi cu mască, semn că e încă prevăzător când vine vorba de pandemie. 

Domnul "Feriți-vă de măgăruș" a petrecut mai mult de zece minute uitându-se și studiind publicațiile. Probabil nu i-a convenit nimic, nu a fost nimic pe placul lui așa că și-a continuat promenada.

Eugen Cristea a făcut un AVC în 2017

Eugen Cristea arată foarte bine la vârsta de aproape 70 de ani, și mai ales, având în vedere problemele de sănătate prin care a trecut. 

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident cerebral vascular ischemic, iar de atunci, actorul a fost foarte grijuliu în ceea ce privește medicamentația. Glicemia și tensiunea le verifică regulat și își face analizele de două ori pe an.

Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, mariaj de 38 de ani

Cumva această alură zveltă și starea de sănătate de acum i se datorează soției sale iubite cu care este de 38 de ani, doamna Cristina Deleanu.

"Distinsa mea soție a fost alături de mine la bine, dar și la rău. O spun în fața întregii țări: mi-a salvat viața. Mi-a salvat viața datorită lucidității care o caracterizează, a calmului, a răcelii, îndrăznesc să spun, în cel mai bun sens al cuvântului. Mi-a explicat: «Te-ai trezit dimineață, ai vrut să dormi mai mult și nu mi-a plăcut ceva în privirea ta. Nu mi-au plăcut ochișorii tăi. O luaseși spre dreapta așa». E ceva cutremurător. Dimineața nu mai eram om", a povestit actorul, la emisiunea Răi da' buni, în urmă cu câțiva ani.

Eugen Cristea a ieşit la pensie acum câţiva ani

 Iată că acum la pensie Eugen Cristea se simte foarte bine și arată foarte bine. 

"Mulți îmi spuneau că dacă ies la pensie am să mor, însă nu este deloc așa, mai am și acum activitate. Viața mea este mai grea ca înainte, dar în cel mai frumos sens al cuvântului. E mult mai multă activitate acum! De când am ieșit la pensie, eu şi soţia ne-am setat un post preferat la televizor și stăm multe nopți să ne uităm”, ne-a spus Eugen Cristea în urma cu ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net