#Vocea Romaniei

Ea va câștiga Vocea României 2024? Cine e tânăra care a cucerit toată țara: „Cea mai bună voce pe care am auzit-o în acest sezon”

5 octombrie 2024 9:13   PrimeTime
Ultima actualizare:

În ediția de aseară a emisiunii „Vocea României”, Raluca Moldoveanu a făcut un adevărat spectacol. Tânăra a impresionat atât publicul, cât și pe jurați cu interpretarea piesei „Mother”. Antrenorii sunt de părere că poate fi unul dintre potențialii câștigători al marelui trofeu.

Cum au reacționat jurații

Jurații de la Vocea României s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o cu entuziasm pe Raluca Moldoveanu, tânăra care a făcut furori în ediția de aseară a show-ului. Theo Rose, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley s-au luptat să o aducă în echipa lor, însă tânăra l-a ales pe Horia Brenciu, după ce acesta i-a dat Super Block lui Tudor Chirilă.

Irina Rimes: „Urmează o luptă acerbă, cum nu s-a mai văzut. Se va lăsa cu certuri, ne vom despărți unii dintre noi, se vor strica prietenii, toate pentru tine, Raluca”

Tudor Chirilă: „O interpretare extraordinară, serios. Este una dintre cele mai bune audiții de până acum.”

Theo Rose: „Una dintre cele mai bune performanțe de la Vocea României...Am toată încrederea că ești acolo top trei voci care poate câștiga marele premiu.

Smiley: „Pe mine mă sperie un pic Raluca...Complexitatea vocii tale, mie îmi place că mă sperie un pic, nu mă sperie rău.”, au spus jurații potrivit PRO TV. 

Cine este Raluca Moldoveanu

Concurenta care a făcut furori la Vocea României este din Slobozia, dar s-a mutat în Capitală pentru a studia la Facultatea de Științele Comunicării. În vară, urmează să dea la Conservator pentru a-și construi o carieră muzicală prosperă. De asemenea, Raluca Moldoveanu a terminat liceul de arte la clasa de muzică-soprană de coloratură.

Tânăra a mărturisit că deși are un stil vestimentar extravagant care o face să pară rece și inabordabilă, personalitatea ei este tocmai opusul. Mai mult, aceasta a dezvăluit că încă de mică are o înclinație către muzica rock și a fost pasionată dintotdeauna de cromatica gotică. Mama ei a fost destul de sceptică în privința stilului ei vestimentar la început, însă acum a ajuns să îi cumpere diverse ținute în stilul ei preferat.

„Cu siguranță o să fii printre finaliști”

Cei care văzut interpretarea Ralucăi Moldoveanu sunt de părere că are toate șansele să câștige Vocea României 2024. Videoclipul publicat pe pagina oficială a emisiunii a strâns mii de vizualizări și sute de comentarii.

„Ești bună fată! Bravo ție, o interpretare de milioane!”/ „Cea mai bună voce pe care am auzit-o la Vocea României în acest sezon. Bravo, Raluca!”/ Show ai făcut, Raluca, cu siguranță o să fii printre finaliști”/ „Nu înțeleg de ce fata asta nu a ajuns deja cunoscută. Ești top, felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe