Concurentul de la Vocea României care a fascinat-o pe Irina Rimes: „Dacă aveam 19 ani, mă îndrăgosteam de băiatul ăsta!”

Călin Lupea este primul concurent din ediția de vineri, de Vocea României. El a întors două scaune și a fascinat-o pe Irina Rimes, prin interpretarea sa.

 „Dacă aveam 19 ani, mă îndrăgosteam de băiatul ăsta! Rău mă îndrăgosteam! Cred că aș fi scris și piese pentru el”, a recunoscut antrenoarea.

Are 19 ani, s-a născut în România, dar a fost crescut în Canada și Miami, iar muzica este principala lui pasiune. Ambițios și hotărât că vrea să studieze compoziția și producția muzicală, el a aplicat la prestigiosul colegiu  Berklee College of Music.

„A fost singura școală la care am aplicat, pentru că am zis: dacă nu intru aici, nu prea vreau să mă duc altundeva”, a mărturisit el.

Călin a recunoscut că a beneficiat mereu de sprijinul părinților: “Părinții mei m-au susținut foarte mult, cu bani, cu timp, sunt foarte recunoscător că îi am pe părinții mei, altfel nu cred că stăteam pe muzică”.

L-a ales pe Smiley

Interpretarea lui i-a făcut pe Smiley și Irina Rimes să își întoarcă scaunele. Cei doi s-au străduit să-l ademenească pe Călin în echipele lor. Irina l-a complimentat, spunându-i: “Tu chiar arăți ca un prinț, iar eu sunt prințesa ta!”.

Smiley, în schimb, i-a menționat: “Mi-a plăcut foarte tare energia ta, nu ți-au ieșit foarte bine toate chestiile, dar am recunoscut că e un timbru tânăr”.  La care concurentul a răspuns: “Scopul meu a fost să vin cu o energie faină, să cânt pentru public... Vocal, mi-a scăpat puțin, dar nu-mi pun problema asta, vreau să fiu provocat”.

Spre dezamăgirea Irinei, Călin Lupea a ales să meargă mai departe în competiție alături de Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
Banner uragan
andreea balan keo  jpg
alessia ilie nastase jpg
cristina siscanu si filip facebook jpg
fiica ralucai moianu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net