Silviu Mircescu din serialul Clanul, dezvăluiri după prezența la Vocea României: „Nu a știut nimeni. A fost surpriză! O lună de zile n-am dormit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Silviu Mircescu din „Clanul” face furori nu doar ca actor în producții de top ci și-a luat serios acum revanșa la „Vocea României”.

Muzica îi curge prin vene așa că Silviu Mircescu a fost o apariție de senzație și a întors două scaune în show-ul de mare anvergură de la PROTV: Theo Rose&Horia Brenciu și Smiley. A făcut striptease pe scenă și un spectacol de zile mari și ne-a mărturisit pentru Click! faptul că emoțiile pregătirii pentru „Vocea României” nu l-au lăsat să doarmă timp de o lună de zile. El a ales echipa Theo Rose&HoriaBrenciu. A fost o surpriză și pentru familia și apropiații lui faptul că s-a reîntors acum pe scena de la “Vocea României”.

Silviu, ai revenit pe scena de la “Vocea României” după ce în primul sezon nu ai întors niciun scaun. Ce te-a determinat să încerci din nou?

Cum am spus și în emisiune, am promis că la un moment dat mă voi reîntoarce ca să-mi iau revanșa! A trebuit doar să fie momentul potrivit….

Nu este pentru prima dată când cânți pe o scenă, te vedem și în musicaluri. Totuși, ai avut emoții - cu ce diferă experiența de la “Vocea”?

Nu are nicio legătură cu ce fac eu prin spectacolele de teatru, musicaluri s.a.m.d. Presiunea și emoțiile pe care le-am avut pe scena de la “Vocea”…. Au fost mult mai intense… pentru că nu sunt atât de stăpân pe cântat și nu am studii sau antrenament ca ceilalți colegi ai mei. Și a trebuit să țin piept pe cât posibil de bine…. Și sper, cred, că mi-a ieșit…

Momentul de streaptease a contribuit la accentuarea emoțiilor? L-ai plănuit sau a fost spontan, pe scenă?

Nu mi-a accentuat emoțiile momentul de streaptease, din contră… Și momentul așa mi l-am construit de acasă. E totul gândit. O lună de zile n-am dormit…

„Astea sunt momentele în care realizezi că nu muncești degeaba…”

De ce ai ales să mergi cu Theo și Horia mai departe și nu cu Smiley?

⁠Pe toți îi iubesc și îi respect și-mi sunt dragi în egală măsură… Așa am simțit atunci pe moment. Dar sincer, Theo Rose a fost cea care m-a convins.

Cum reușești să le faci pe toate, acum că ai trecut mai departe și la “Vocea României”?

Sunt un om bine organizat. Îmi împart timpul în așa fel încât să pot merge la sală, repetiții, filmări, spectacole, predat la copiii de la Academia Studiourile Buftea și de stat cu băiețelul meu. Se poate, trebuie doar să încerci.

Cum au reacționat apropiații tăi când te-au văzut? Știau? Dar comunitatea pe care o ai în online?

Nu mă așteptam să am atâtea reacții și să primesc atâtea mesaje de la atâția oameni… M-au lăsat fără cuvinte… Astea sunt momentele în care realizezi că nu muncești degeaba… Nu a știut nimeni. A fost surpriză!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net