Fiul lui Marian Drăgulescu, apariție emoționantă alături de tatăl său la Vocea României. Tânărul a renunțat la gimnastică pentru o carieră muzicală

#Vocea Romaniei

Richard Alexandru, fiul lui Marian Drăgulescu în vârstă de 17 ani, a participat la Vocea României, unde a surprins pe toată lumea cu talentul său artistic. Deși tatăl său este sportiv, tânărul a ales o altă carieră.

Richard, fiul lui Marian Drăgulescu pe scenă la Vocea României / Foto: Pro Tv.
Richard, fiul lui Marian Drăgulescu pe scenă la Vocea României / Foto: Pro Tv.

Fiul lui Marian Drăgulescu, apariție emoționantă la Vocea României

Richard Alexandru Drăgulescu a avut dintotdeauna o pasiune aparte pentru muzică, chiar dacă timp de 11 ani a practicat gimnastica, sport în care a făcut performanțe la fel ca tatăl său. Deși pare ciudat, mama lui a fost cea care l-a susținut pe acest drum, chiar dacă tatăl său este un gimnast renumit în România.

Părinții tânărului au ales să divorțeze pe când el avea doar 2 ani, lucru care l-a distanțat de tatăl său. Cu toate acestea, când Richard Drăgulescu a împlinit 13 ani, cei doi au devenit mai apropiați, pentru că participau la competiții de gimnastică, unde au primit chiar și medalii.

Totuși, pe parcurs, Richard Drăgulescu s-a îndreptat spre cariera muzicală, moment în care a renunțat la gimnastică, iar tatăl său l-a susținut. A participat la Vocea României , pas important pentru el, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun, chiar dacă a făcut mari eforturi.

„Încă de mic mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru de mine”, a spus fiul lui Marian Drăgulescu.

Richard Drăgulescu nu a reușit să întoarcă niciun scaun la Vocea României

Chiar dacă nicio echipă nu l-a ales pe tânărul pasionat de muzică, antrenorii emisiunii au încercat să îl încurajeze. Tudor Chirilă s-a arătat impresionat de potențialul lui Richard Drăgulescu și l-a sfătuit să își caute o trupă pentru a excela în industria muzicală. De asemenea, Horia Brenciu a ținut să precizeze că era aproape pregătit să apese pe buton.

La rândul ei, Irina Rimes a rămas uimită atunci când a văzut că pe scenă apare Marian Drăgulescu, faimosul sportiv de care fusese îndrăgostită în copilărie, conform mărturisirilor ei. Prezența lui a stârnit emoții, dar și nostalgie în rândul celor din public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net