Marian Drăgulescu nu se mai recăsătorește! Care este motivul din spatele deciziei sale

#Exclusiv Click!

Marian Drăgulescu (42 de ani) trăiește o poveste de iubire ca în filme, de câțiva ani, cu Simona Corina. Cei doi au o relație foarte frumoasă și sudată, însă, chiar și așa, se pare că nu se gândesc să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Contactat de Click!, fostul mare gimnast al României ne-a mărturisit că, momentan, nu are planuri de însurătoare.

Marian Drăgulescu se pare că este mai liniștit ca niciodată, în brațele actualei partenere de viață! După două mariaje eșuate, sportivul se pare că și-a găsit, într-un final, liniștea sufletească. Asta pentru că, în urmă cu câteva luni, Marian și Simona s-au mutat în casă nouă și se bucură de fiecare moment petrecut împreună, fără a pune prea multă presiune pe evoluția relației lor.

„Eu cu Simona suntem bine așa cum suntem. Nu știu când mă însor din nou, nu știu, vom vedea. Nu am plănuit nimic. Suntem bine așa cum suntem”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Click!

În ciuda acestor afirmații oferite pentru Click!, Marian Drăgulescu a declarat, de multe ori, în spațiul public, că este decis să se însoare pentru a treia oară, dar se pare că lucrurile s-au mai schimbat între timp.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu pentru PRO TV.

Marian Drăgulescu, eșecuri emoționale

Primul mariaj al marelui gimnast al României a fost cel cu Larisa Drăgulescu, în perioada 2006-2009, cu care are și doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. Cei doi s-au separat cu scandal, însă au rămas în relații bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

În prezent, Larisa Drăgulescu este însărcinată pentru a treia oară cu un bărbat misterios, a cărei identitate nu vrea să o dezvăluie. Ba mai mult, roșcata a ales să se mute definitiv la Reșița, pentru un trai mai liniștit. Întrebat de reporterul Click! ce părere are despre cea de-a treia sarcină a primei sale soții, Maria Drăgulescu, a fost destul de indiferent la schimbările din viața fostei sale soții.

„Ce să zic despre sarcina Larisei? Ce treabă am eu cu ea? Nu comentez nimic, nu este treaba mea. Vă rog să o întrebați pe ea, nu pe mine”.

Click! spune

Marian Drăgulescu s-a născut pe 18 decembrie 1980, în București. Are în palmares 10 medalii la Campionatele Mondiale: Gand 2001 – aur la sărituri și la sol, Debrecen 2002 – aur la sol, Anaheim 2003 – argint la sărituri, Melbourne 2005 – aur la sărituri, Aarhus 2006 – aur la sol și la sărituri, Londra 2009 – aur la sol și la sărituri, Glasgow 2015 – argint la sărituri.

Marian Drăgulescu ocupă locul 3 într-un clasament all-time, după medaliile câștigate la CM pe aparate (nu are niciuna cu echipa), fiind devansat de Vitali Scherbo (22) și Kohei Uchimura (16). Drăgulescu a mai cucerit 10 titluri europene, adică mai mult de jumătate dintre cele obținute de România în întreaga istorie (19)!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net