INTERVIU Silviu Mircescu, noul actor din "Vlad": "Când nu muncesc, mă relaxez cu familia. Sunt proaspăt tătic"


  Silviu Mircescu și frumoasa lui familiefoto: Instagram
Silviu Mircescu și frumoasa lui familiefoto: Instagram

Silviu Mircescu se alătură distribuției serialului "Vlad", unde îl joacă pe Viorel, unul dintre oamenii de încredere ai lui Iordache, interpretat de Adrian Titieni. Tânărul de 32 de ani a mai jucat în seriale precum "Când mama nu-i acasă" sau "O grămadă de caramele", a participat la reality-showul "Ultimul trib", iar acum îl veți putea și în serialul de la PRO TV.

 • Click!: Silviu, te-am văzut postând de pe platourile de filmare de la "Vlad", așa că am aflat că te-ai alăturat distribuției. Cum te simți să faci parte din acest proiect?

Silviu Mircescu: Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate! Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată! Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul "Vlad" sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!

 • Ai urmărit serialul "Vlad", erai cumva curios să vezi și cum este de cealaltă parte a baricadei?

Da! Bineînțeles că eram foarte curios! Mai ales că am colegi pe care îi urmăresc în mediul online și normal că în momentul în care vezi ce fac ei, îți dorești și tu!


  Silviu Mircescu, alături de Adrian Titienifoto: Pro TV
Silviu Mircescu, alături de Adrian Titienifoto: Pro TV
 • Descrie-ne personajul tău în 3 cuvinte.

Loial, inteligent, nemilos.

 • Ai mai jucat alături de unii dintre actori, iar pe alții i-ai cunoscut pe platurile de filmare. Cum e relația cu ceilalți colegi?

Cu majoritatea actorilor lucrez în teatru sau am lucrat la alte proiecte, fie ele de film sau pe scenă. Cu cei cu care nu mă știam, ne-am împrietenit foarte repede.

 • Ai avut vreo fază mai amuzantă la filmări, până în acest moment?

Am avut o faza amuzantă. Trebuia să trag cu pistolul după colegul Dani Popescu aka Barbu și, fiind ascuns după o ușă destul de masivă, cu o clanță de fier sănătoasă, cum stăteam pe vine, când am vrut să mă ridic să schimb poziția de tras am dat cu capul de clanță destul de sănătos! Spre fericirea mea, m-am ales doar cu un cucui.

 • Am văzut pe Instagram că ești destul de activ în perioada asta. Zi-ne câte ceva despre celelalte proiecte în care ești implicat.

Tot timpul sunt activ în mediul online. E cea mai bună cale de a te promova, mai ales spectacolele de teatru (joc la ora actuală în 12 spectacole). Cele mai multe le joc la Teatrul Național (5), dar puteți să mă vedeți și la Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu, Teatrul dramaturgilor români, Sala Palatului (Musicalul Mamma Mia). Când nu sunt la filmări, am spectacole! (râde)

 • Și când nu ești la treabă, cum te relaxezi?

Când nu muncesc, mă relaxez alături de familie. Sunt proaspăt tătic. Am un băiețel de 9 luni (n.r. pe micuț îl cheamă Tony și s-a  născut pe 20.10.2020).

8 boca arsenie jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg