Actorul celebru care a uimit toată țara la Vocea României 2024. Jurații s-au bătut pe el: „Eu l-am mai văzut dezbrăcat!” VIDEO

#Vocea Romaniei
Ultima actualizare:

O apariție surprinzătoare pe scena Vocea României, sezonul 12! Actorul Silviu Mircescu, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Clanul”, a demonstrat că talentul său nu se limitează doar la actorie, ci se extinde și în domeniul muzicii.

image

Silviu Mircescu, în vârstă de 35 de ani, este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, promoția 2012.

De mai bine de 15 ani, el activează ca actor în teatru, film și televiziune. Primul său contact cu muzica a avut loc încă din școala primară, unde a participat la mai multe concursuri, câștigându-le pe toate.

Părinții săi l-au susținut întotdeauna în toate alegerile profesionale. Silviu a explicat că, datorită prezenței constante a muzicii în proiectele sale, nu a putut niciodată să se îndepărteze de aceasta.

Viața lui Siviu Mircescu s-a schimbat radical de când a devenit tată

Viața lui Silviu s-a schimbat radical de când a devenit tată. Actorul are un băiat de 4 ani, pe nume Tony, despre care crede că îi moștenește talentul actoricesc.

Faptul că este tată îi oferă o bucurie imensă, iar el recunoaște că acest lucru l-a transformat profund. Fiul său îi oferă motivația de a face față tuturor provocărilor profesionale, iar Silviu se simte acum un om schimbat.

Silviu Mircescu a venit la "Vocea României" cu dorința de a impresiona și de a demonstra că talentul său nu se limitează doar la actorie. 

Actorul, care adoră să fie în centrul atenției, își dorește să arate lumii că poate face și muzică, nu doar teatru. El se declară împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

O durere profundă în viața lui Silviu este pierderea tatălui său la vârsta de 19 ani. Deși acesta nu a apucat să-i vadă realizările artistice, actorul simte că tatăl său îl susține de undeva de sus.

„Tata s-a stins înainte ca eu să-mi încep călătoria ca artist. M-a afectat profund. Eram foarte tânăr atunci, aveam doar 19 ani. Dar am fost susținut de oamenii din jurul meu. Acum am un băiețel, Tony, care mi-a schimbat viața complet. Sunt extrem de fericit!”, a mărturisit el în cadrul testimonialelor.

Visător din fire, Silviu consideră că este important să nu încetezi niciodată să înveți, indiferent de vârstă. Chiar și la 90 de ani, el speră să fie pe scenă, convins că va avea mereu ceva nou de descoperit. „Visatul cu ochii deschiși e gratuit și minunat”, spune el.

A urcat pe scena de la Vocea României să facă spectacol

Când a urcat pe scena „Vocea României”, Silviu a ales să interpreteze celebra piesă „You Can Leave Your Hat On” de Joe Cocker.

Pe lângă performanța vocală, el și-a etalat fizicul lucrat la sală și numeroasele tatuaje, în momentul în care și-a scos cămașa în timpul show-ului. Această mișcare a stârnit reacții entuziaste din partea publicului.

Horia Brenciu a glumit spunând: „Eu ca eu, dar fetele încă urlă în public”, invitându-l pe Silviu să se alăture echipei formate de el împreună cu Theo Rose.

Theo Rose a adăugat: „Silviu, ce ai făcut acum a fost o surpriză explozivă, dar avem nevoie de și mai mult! Te aștept în echipa noastră!”. Mai mult, jurata a glumit spunând că l-a mai văzut dezbrăcat. Cei doi au făcut parte din distribuția serialului Clanul. 

Smiley a avut o reacție similară, declarând: „Mi s-a făcut pielea de găină și nu vreau să știu cum s-au simțit fetele de acasă. Eu doar te-am ascultat, ele te-au și văzut! Mi-ar plăcea să vii în echipa mea!”

În cele din urmă, Silviu Mircescu a ales să continue drumul său la „Vocea României” în echipa Horia Brenciu și Theo Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net