Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”

Ultima actualizare:

Theo Rose a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. A fost serioasă și dedicată, iar soarta a răsplătit-o pentru eforturile sale. Drumul nu a fost unul ușor, dar lucrurile s-au așezat cum nu se poate mai bine pentru artistă. Este sinceră, directă și autentică, iar asta a făcut-o să fie foarte îndrăgită de publicul larg. Într-un interviu acordat lui Bobonete în cadrul podcastului său, Theo a dezvăluit care este etnia sa.

Care este etnia lui Theo Rose? Artista a mărturisit fără perdea
Care este etnia lui Theo Rose? Artista a mărturisit fără perdea

Care este etnia lui Theo Rose? 

Ei bine, Theo s-a născut la Ploiești și este româncă, dar în suflet s-a simțit mereu de etnie romă, mai ales că a crescut alături de ei în liceu și tot de la ei a învățat meserie. Theo a urmat cursurile liceului de muzică Dinu Lipatti din București, acolo unde majoritatea tinerilor erau de etnie romă, fiind de altfel și cei mai buni artiști, după cum a povestit Theo.

Artista s-a adaptat repede și s-a intregat foarte bine în colectiv. Acești ani petrecuți alături de colegii săi și-au spus cuvântul în privința comportamentului, cât și a modului în care a evoluat din punct de vedere muzical.

„Mihai Bobonete: Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?

Theo Rose: M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.

Bobonete: Ce liceu ai făcut?

Theo Rose: Lipatti. Muzică. Cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici.

Mihai Bobonete: În cât timp? Cât a durat tranziția?

Theo Rose: Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan”, a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Mihai Bobonete.

Ce spune despre colegii de la Vocea României

Un nou sezon Vocea României vine cu povești și momente emoționante. Înainte de startul ediției din toamna lui 2024, Theo Rose a vorbit despre ceilalți antrenori din emisiunea de la PRO TV. Pe Smiley îl consideră „modest și foarte generos”. 

„E un tip foarte inteligent, care a învățat foarte multe lucruri despre lumea asta, despre industria muzicală”, a declarat Theo Rose, conform fanatik.

Pe Tudor Chirilă, antrenorul cu cele mai multe trofee la Vocea României, Theo Rose îl apreciază pentru inteligență. Totodată, aceasta a vorbit despre calitățile acestuia.

„E un bun regizor, pentru că-l ajută școala de actorie pe care a făcut-o. El oferă ceva, în plus, mai bine, poate, nu cu mult, dar îl ajută mult că are câteva sezoane câștigate consecutiv. E un om cu foarte mult umor și are foarte mult spirit de convingere”, a mai spus Theo Rose despre Tudor Chirilă, înainte de noul sezon Vocea României, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net