Ce probleme de sănătate are Theo Rose: „Risc mai mult ca oricând”

Theo Rose e pe val! Îndrăgita artistă trece probabil prin cea mai frumoasă și prosperă perioadă din viața sa. Are o relație minunată cu Anghel Damian, este fericita mămică a lui Sasha Ioan care îi face zilele atât de frumoase, iar cariera îi merge strună. Scoate piese pe bandă rulantă, iar fanii sunt tot mai înfocați. Toate par că merg fără probleme, însă, în realitate, artista se confruntă cu probleme de sănătate care ar putea să o lase fără voce.

Theo Rose riscă să nu mai poată cânta! Ce probleme de sănătate are
Theo Rose riscă să nu mai poată cânta! Ce probleme de sănătate are

Theo Rose, probleme de sănătate

Nimic nu este perfect, deși pentru multe vedete viața așa pare. Theo Rose în aparență pare că le are pe toate, însă sănătatea îi dă bătăi de cap! Și culmea, chhiar când vine vorba de corzile vocale adică „instrumentul muncii”. Din păcate frumoasa și talentata cântăreață are o problemă la corzile vocale, motiv pentru care nu se ănchid bine. Astfel, Theo este nevoită să depună efort suplimentar atunci când interpretează, iar asta o lasă fără voce uneori.

Pentru a face față acestei provocări de sănătate, artista a fost nevoită să își schimbe tehnica vocală, iar asta a solicitat-o destul de mult. practic, Theo trebuie să își schimbe interpretarea. Totodată, când era mică vorbea într-un registru mai înalt, fiind ușor „pițigăiată” și nu i-a plăcut acest lucru și a decis să se forțeze să vorbească cu o voce mai joasă. 

Am avut un concert, după care nu am mai putut să vorbesc. În public era o tipă despre care auzisem, i-am dat un mesaj și i-am zis „vreau să vin să vedem ce am” și ea zice: „Știu ce ai: este disfonie triunghiulară. Corzile tale nu se apropie”. Asta pentru că suprasolicit, cântăm în niște condiții, noi suntem 9 pe scenă, eu trebuie să acopăr multe instrumente cu vocea. Evident că tot timpul depun efort extra și mi-am dat seama că există o problemă, că eu nu ar trebui să mă confrunt cu așa ceva după ce cânt.

Ar trebui să schimb ceva la tehnica vocală. Nu am avut disfonie triunghiulară, dar într-adevăr corzile mele nu se apropie în toate piesele în care cânt, nu se închid perfect și lucrez la asta. (…) Mă duc în toate zonele pe care nu le-am explorat până acum. E minunat ce trăiesc, dar risc mai mult ca oricând”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului găzduit de Liana Stanciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
Banner Sorin Mitrea
image png
BeFunky collage (26) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net