Ce mare și frumos s-a făcut băiețelul lui Theo Rose: „Fiu-meo și blondele, necaz”. Foto

Theo Rose, artista îndrăgită pentru talentul, vocea și felul său de a fi, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei încă de când a devenit mamă. Sasha, băiețelul pe care-l are cu actorul Anghel Damian, a crescut văzând cu ochii și este un copil de-a dreptul carismatic și plin de energie. 

Theo Rose și Anghel Damian alături de Sasha / foto: Arhiva Click!
Theo Rose și Anghel Damian alături de Sasha / foto: Arhiva Click!

Recent, cântăreața a postat în social media un videoclip emoționant cu micuțul Sasha, care începe deja să gângurească și să aibă diverse reacții față de cei care îl înconjoară. 

Theo Rose: „Sasha îndrăgostit de prietena mea”

Theo Rose l-a filmat pe Sasha în timp ce se afla în pătuțul lui, în cameră fiind mai multe persoane apropiate artistei, printre care și o bună prietenă de care Sasha „s-a îndrăgostit”. Micuțul apare într-o ipostază de-a dreptul savuroasă, în care încearcă să aibă un dialog -mult spus - cu o prietena mamei sale.

În dreptul filmării, Theo Rose a transmis următorul mesaj: „Sasha îndrăgostit de prietena mea. Fiu-meo și blondele = necaz”. 

Imaginea postată de Theo Rose / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de Theo Rose / foto: Captură InstaStory

Cum reușește artista să se ocupe și de carieră, și de copil 

Theo Rose reușește cu greu să se împartă între scenă și viața personală, acasă așteptând-o mereu Sasha. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Click!, îndrăgita artistă a mărturisit faptul că beneficiază de ajutorul părinților săi în creșterea lui Sasha, dar oricând are timp petrece timp cu copilul ei. 

Sun întruna. Ca mama... Ai mei, având o vârstă sunt și ușor atehnici. Tata, săracul, se chinuie să găsească butoanele, „de unde răspund, pe ce apăs aci”... Am reușit într-un final să îi învăț, tocmai ca să pot să țin legătura cu copilul dar îi sun întruna, râd cu el la telefon, mă joc de la distanță, mi-e dor de el tot timpul dar nu am ce să fac!”, a spus Theo Rose.

Ce spune vedeta despre un al doilea copil

Faptul că Sasha este un copil cuminte și nu le-a creat mari „probleme” părinților săi le-a alimentat acestora dorința de a-i oferi un frățior sau o surioară. În trecut, Theo Rose mărturisea că atât ea, cât și Anghel Damian și-ar dori să mai aibă încă un copil

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta, am zis: ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha”, a mărturisit Theo Rose, în emisiunea Vorbește Lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net