Horia Brenciu și Theo Rose, de nerecunoscut la Vocea României. S-au costumat în personaje dintr-un serial celebru: „Avem o echipă de nebuni!” FOTO

Ultima actualizare:

A mai rămas puțin timp până când telespectatorii vor putea vedea noul sezon al emisiunii Vocea României. Jurații se află pe ultimele sute de metri cu pregătirile și vin în atenția celor de acasă cu mai multe surprize. 

Horia Brenciu și Theo Rose, apariție spectaculoasă
Horia Brenciu și Theo Rose, apariție spectaculoasă

Jurații de la Vocea României s-au distrat pe cinste la filmările noului promo pentru sezonului 12. Curând, acesta va fi disponibil pe VOYO și PRO TV.  

Theo Rose și Horia Brenciu, călătorie în secolul XVIII 

Pe social media, Theo Rose a apărut în ipostaze de-a dreptul amuzante și totodată interesante alături de Horia Brenciu. Toți antrenorii de la Vocea României au fost consumați precum actorii din faimosul serial Bridgerton, într-un cadru de epocă, asemenea scenariului serialului. 

Irina Rimes, Theo Rose, Horia Brenciu, Smiley și Tudor Chirilă au îmbrăcat costume care i-au teleportat în epoca victoriană și s-au fotografiat ca atare. Aflăm că doi antrenori vor ocupa scaunul dublu: Theo Rose și Horia Brenciu. 

Pe contul personal de Instagram, Theo Rose a postat câteva fotografii alături de Horia Brenciu, ambii având costume reprezentative epocii victoriene. A transmis, totodată, și un mesaj:

„Tot noi. Varianta Bridgerton dacă vreți. Voiam să vă spun că am creat o pagină de instagram a echipei noastre. Vă invit să dați un follow la @horia.roz pentru momentul în care vom începe să vă bombardăm cu momente de la repetiții și filmări. Ca în fiecare an… avem o echipă de nebuni. O să vă placă!” - a scris artista, în social media. 

Ce spun reprezentanții despre concept 

Vasile Alboiu, directorul de creație al PRO TV, a oferit o declarație prin prisma căruia a mărturisit cum conceptul de anul acesta este legat de „Dă muzica mai tare”, sub conceptul general „Doar muzica contează”. 

„Conceptul de anul acesta este legat de ”Dă muzica mai tare”, sub conceptul general ”Doar muzica contează”. Ne-am gândit cum să dramatizăm ideea de ”dă muzică mai tare” și faptul că muzica schimbă lumea, schimbă cu totul personajele și modul în care suntem în acel moment. Și atunci am făcut legătura aceasta între trecut și prezent. Și trecutul l-am dus într-un foarte trecut. Undeva, printr-un secol 18, sfârșit de perioada victoriană. Am luat ca referință serialul Bridgerton... Astfel, în momentul în care dai muzica mai tare și oamenii se distrează și încep să simtă muzica, lucrurile se schimbă cu totul. Și am făcut această trecere de la trecut la prezent pe scena Vocea României. De fapt, este o dramatizare a puterii de schimbare a muzicii”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director, pentru PRO TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mimi Brănescu Foto Captură video Altceva cu Adrian Artene   Youtube jpg
netflix pixabay jpg
Banner Maria Iordanescu
banner simona patruleasa png
6 keanu reeves profimedia 0393849783 jpg jpeg
netflix pixabay jpg
Monica Tatoiu scaled e1698766538993 webp
bebe cotimanis 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net