Veste importantă despre Vocea României 2024. Ce trebuie să știe cei care vor să își facă vocea auzită

Pro TV a oferit detalii despre noul sezon, cel cu numărul 12, Vocea României 2024. Pregătirile sunt în plină desfășurare, în această perioadă având loc preselecțiile. Ce trebuie să știe cei care vor să își facă vocea auzită.

Care este programul preselecțiilor Vocea României 2024 / foto: Facebook
Care este programul preselecțiilor Vocea României 2024 / foto: Facebook

Sezonul cu numărul 12 al emisiunii Vocea României 2024 va debuta în curând pe micile ecrane. Pregătirile sunt în toi, iar cei care doresc să își facă vocea auzită sunt așteptați cu brațele deschise să ia parte la preselecții. Pro TV a anunțat că acestea vor avea loc la Hotel Unirea din Iași, duminică, 14 aprilie 2024, acolo unde primii participanți au început deja să-și facă apariția.

De asemenea, caravana Vocea României va rămâne la Iași până diseară, iar ulterior va merge la Timișoara și București, unde sunt așteptați alți concurenți care visează cu adevărat să își arate talentul.

„Trebuie să vină la Vocea României pentru că vocea trebuie să se facă auzită”

Alex Maxim, finalist Vocea României 2023, a oferit mai multe sfaturi viitorilor concurenți. El îi sfătuiește pe cei care au talent să nu îl ascundă și să aibă curajul să își facă vocea auzită: „Trebuie să vină la Vocea României pentru că vocea trebuie să se facă auzită. Eu am prins foarte multă încredere în mine după această experiență.

Efectiv îți pune toate limitele la încercare și este foarte important pentru că ai șansa să ți se schimbe viața, așa cum mi s-a schimbat și mie viața anul trecut”, a declarat Alex Maxim, potrivit stirileprotv.ro.

În ceea ce privește emoțiile, finalistul emisiunii susține că acestea sunt necesare: „Să le aibă. Pentru că este important să avem emoții, este important să le gestionăm și cu cât recunoști mai mult că ai emoții, cu atât vei scăpa mai rapid de ele. Și la urma urmei, emoțiile fac parte din viață și au farmecul lor aparte”.

Program preselecții Vocea României 2024

Iași - 14 aprilie (Hotel Unirea);

Timișoara - 21 aprilie (Hotel Ibis Timișoara City Center);

București – 27 și 28 aprilie (Hotel Pullman Bucharest World Trade Center);

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net