Theo Rose și Anghel Damian, nuntă în secret: „O rochie de mireasă foarte simplă. Albă, că mă mărit și eu prima dată”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, și, deși au decis să fie discreți cu relația lor, fanii lor așteaptă cu nerăbdare ziua în care artista va îmbrăca rochia de mireasă și cei doi își vor uni destinele. Ei bine, cântăreața a oferit recent răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor. Ce dezvăluiri a făcut despre nunta cu Anghel Damian.

Theo Rose, detalii despre nunta cu Anghel Damian / foto: arhiva Click!
Theo Rose, detalii despre nunta cu Anghel Damian / foto: arhiva Click!

„Când va avea loc nunta dintre Theo Rose și Anghel Damian?” este întrebarea pe care mulți fani și-o pun. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din țară, iar în vara anului trecut, au devenit pentru prima dată părinți, artista aducând pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha.

Recent, în cadrul unui interviu, Theo Rose a făcut dezvăluiri despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă, mărturisind că evenimentul se va întâmpla într-o manieră discretă, doar ei doi și nașii lor.

„O să dăm o petrecere în cinstea fericirii noastre”

A fost botezat la o lună, l-am botezat în cadrul familiei, acolo, nu am dat cine știe ce petrecere. Iar nunta probabil se va întâmpla la fel: vom merge noi doi și cu nașii la biserică, la starea civilă și cam asta: o masă în familie, atât. Mie îmi plac și petrecerile, dar la cât cânt acum, nu aș mai avea energie și pentru petrecerea mea. Poate că, la un moment dat, dacă ne ține Dumnezeu sănătoși și o să ne meargă la fel de bine o să dăm o petrecere în cinstea fericirii noastre”, a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre rochia pe care o va purta în ziua specială, dezvăluind că nu prea contează modelul, important este să fie simplă, pentru a se putea deplasa ușor, și, bineînțeles, albă.

Din câte proiecte fac parte și sunt îmbrăcată tot timpul de stilista mea, machiată, aranjată, cum să spun: nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! Nu mai există acest entuziasm. Îmbracă-mă cum vrei tu, mă îmbrac! Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua. Albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”, a mai spus îndrăgita artistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net