Theo Rose își dorește o familie numeroasă. Ce s-a schimbat în relația ei cu Anghel Damian: „Acum suntem și..”

#Exclusiv Click!

La 27 de ani, Theo Rose este o artistă împlinită din toate punctele de vedere. A fost chiar o norocoasă pentru că până acum a avut ocazia să experimenteze din plin succesul pe toate planurile.

Este deja mămica unui băiețel de un an și două luni, împreună cu regizorul Anghel Damian, și ne-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă. Theo Rose se simte extraordinar de bine acum, lucrurile s-au așezat frumos în viața ei, iar artista se gândește serios să aibă mai mulți copii.

Ți-ai încărcat bateriile acum pentru noul sezon de toamnă?

Da. Chiar am început sezonul ăsta cu bateriile încărcate. Pentru că a fost o perioadă de după ce am născut și sezonul 12 de “Vocea României”, după ce am venit, a fost zgomotoasă, și hormonal, și ca activități și am trecut prin multe stări. M-am descoperit în multe feluri.

„Sunt așa fericită că e chiar așa cum am visat cu Brenciu”

Sasha a mai crescut acum. Te-ai mai relaxat putin!

Sasha are un an și două luni. Și acum simt că, în sfârșit, m-am poziționat și eu corect în viața mea. Adică simt că, gata, s-au mai relaxat lucrurile, s-au organizat într-un fel, am și eu un program omenesc, adică mai apuc să și dorm, să petrec timp cu copilul, să-mi fac și treburile. Am început așa, parcă plină de viață.

Cu Horia Brenciu am văzut că vă simțiți foarte bine unul în prezența altuia. Și râdeți non-stop!

E foarte greu să găsești în lumea asta un om cu care să rezonezi așa bine și cu care să reușești să duci la bun sfârșit un astfel de show cum e “Vocea României”. Aici e mult de muncă, sunt multe alegeri de făcut, trebuie să te pui de acord, unul trebuie să mai facă câte un compromis din când în când. E greu dacă nu suntem amândoi pe aceeași lungime de undă și nu există această înțelegere, să avem în comun principii, valori, nu ai cum să faci asta. Sunt așa fericită că e chiar așa cum am visat cu Brenciu.

Iei tu din energia lui sau el de la tine? Cum vă completați?

Ne completăm, cam asta se întâmplă. Trebuie să recunosc că el are mai multă energie decât mine. Adică mi se pare neobosit. Mi se pare extraordinar. Am crezut că ia ceva, dar nu ia nimic. El pur și simplu e tânăr. Asta e despre el. El refuză bătrânețea și o face bine.

Dar tu rezonezi bine și cu Smiley.

Da, normal. Cu fiecare dintre ei rezonez foarte bine și asta ziceam că s-au și creat niște relații. Fiind al treilea sezon al meu acolo, în sfârșit știu cum să mă raportez la fiecare.

Băiețelul tău a cunoscut-o pe Josephine, fetita lui Smiley?

Josephine a avut foarte mare grijă de Sasha. Am nimerit cu ei doi și cu mai mulți copii, la un moment dat, la o terasă, iar ea a avut foarte mare grijă de Sasha. Dar, trebuie să recunosc, Josefine e mai mult prietena mea decât a lui Sasha. Noi suntem sirene împreună când mai mergem la piscină, rar. Dar, când mergem la piscină, avem timp noi două de petrecut împreună.

Sasha stă mai mult la bunici când ai tu treabă?

Doar când am cântări și sunt plecată departe. Dacă sunt acasă, vreau să fie acasă când mă întorc, vreau să văd copilul. Nu sunt genul care să trimită copilul deoparte, nici nu fug de treaba asta. Prefer să fiu obosită, dar fericită.

De când ești cu Sasha, ai avut timp tu cu iubitul tău să mergeți undeva împreună? O vacanță, v-ați dorit câteva zile pentru voi?

Am mai luat zile, așa, și am fost să vedem concerte. Am fost la Pink, am fost la Taylor Swift. Am călătorit la Paris, am fost la Copenhaga. Am mai ieșit. Am mai fost și până la munte, cred că, două zile. Anghel încearcă atunci când are timp, că nu se întâmplă mereu, să fie cu noi. Am mai mers prin țară cu trupa de creație pentru un nou proiect pe care îl lansez în noiembrie, cu muzică interbelică. Săptămâna pe care am petrecut acolo, el a făcut și naveta, de la București, doar ca să nu fie singur acasă și noi plecați, venea până la Comarnic.

Vă completați, împreună, ca și părinți, nu?

Noi ne dăm seama cât contează asta. Și că trebuie să rămânem sudați și, nu știu, s-a mai schimbat așa și raportul dintre noi. Că înainte eram doar iubiți, acum suntem și prieteni, că facem echipă în creșterea copilului. Și ne interesează ce-i transmitem, ce-i arătăm, ce ne jucăm cu el, hai, ce-l învățăm.

„Am fost nevoită să refuz câteva proiecte”

Cum îl vezi pe Sasha? Îi place muzica? A luat de la tine ceva?

Cred că muzica îi place cel mai tare dintre toate lucrurile pe care i le-am arătat și pe care le-am făcut până acum cu el. Cântă într-una, reacționează minunat la muzică, atunci când aude e foarte atent. Are foarte multă energie ca orice alt copil, aleargă foarte mult, merge, se joacă cu mașinuțe, cu tot felul. Dar, atunci când aude muzică, se oprește. Pentru el, acolo, pare că e stop. Pe de altă parte, îi place și fotbalul. Se joacă cu tot felul de mingi. Tata cred că i-a transmis asta și l-a învățat. Am zis că o să-i iau acasă la țară o poartă de fotbal, să-l învețe să șuteze. Poate cine știe...

Te vezi cu o familie mai numeroasă, cu mai mulți copii?

Eu mi-am propus să-i dau înainte. Știu că nu se poate de prea multe ori că am făcut cezariană. Dar, de vreo trei ori, cred că nimeresc. Așa mi-ar plăcea. Am botezat mulți copii și atunci când sărbătorim câte ceva, se strâng toți la noi acasă. Sau mergem undeva și se găsesc toți copiii. Și mi se pare că în sfârșit arată viața cum trebuie. Să-i văd pe toți cum se joacă și se cunosc între ei mi se pare minunat.

În zona asta de actorie, ce proiecte mai vin? Ce roluri mai primești? Ce vrei să mai faci?

Să fiu sinceră, am fost nevoită să refuz câteva proiecte în ultima vreme, pentru că ar fi însemnat să nu văd copilul.

E continuare acum la “Clanul” - “Tătuțu’”. Ai primit propunerea sa apari aici?

Nu la “Tătuțu’”. Acțiunea din “Tătuțu’” se petrece cu 20 de ani în urmă. Eu eram mică.

Ai refuzat ceva acum, după care îți pare rău?

Nici nu știu să-ți zic exact. Dacă n-am fost acolo să văd, nu are cum să îmi pare rău în totalitate. Dar, îmi pare rău pentru experiență, că n-am o constantă în domeniul acesta actoricesc. Mi-a plăcut tare să joc în “Clanul”. Dar, cred că vor mai fi ocazii.

Grijă de tine cum ai?

Am cât se poate. E o lună de când n-am mai ajuns la sală pentru că a fost foarte mult de treabă și ca să reușesc să dorm câteva ore, în plus a trebuit să renunț la activitatea asta care se întâmpla dimineața. O să reiau din septembrie.

Mergeai des?

Mergeam de trei ori pe săptămână.

Îi gătești lui Sasha?

Eu nu prea îi gătesc. Bona mă ajută cu treaba asta. Dacă e musai, îi gătesc.Avem acum aparate care gătesc singure. Nu e așa complicat. Dar de cele mai multe ori am mâncărica lăsată, pregătită și eu doar o încălzesc și îi dau. Eu nu mai am când să fac treburile astea casnice. Mă gândeam de când n-am mai spălat o rufă. Dacă n-aveam ajutor în casă, ce mă făceam?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net