Natalia Guberna, frumușica din anii comunismului, n-a îmbrăcat niciodată rochia albă de mireasă: „Nu regret, n-a fost să fie. Acum e prea târziu”. Trucurile ei de frumusețe, la 66 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Natalia Guberna, prezentă recent la un eveniment monden, a atras toate privirile, cu cochetăria ei, pe care a păstrat-o și la vârsta de 66 de ani. Considerată cea mai fotogenică solistă din lumea muzicală, în anii comunismului, Natalia Guberna ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, de la cine a moștenit frumusețea, care a trezit invidii, dar și de ce nu a renunțat la locul de muncă, în favoarea muzicii.

Micile trucuri de frumusețe ale Nataliei Guberna

Natalia Guberna are un ten de invidiat, la 66 de ani. Care sunt micile ei trucuri, care o ajută  să țină timpul în loc? Iată explicația artistei:

„Nu am un mare secret, cred că este ereditar, semăn cu mama, dar trebuie să vă spun că niciodată nu mă spăl cu săpun pe față, decât cu apă rece, mai ales când vin de afară. Iar cu fond de ten îmi dau numai când merg la evenimente.

În plus, am un ten normal, care nu necesită vreo cremă anume. Beau mereu apă, am pe masă o cană plină, din care sorb, nu neapărat că mi-e sete, ci pentru hidratare. Și mănânc cam orice, chiar și sărmăluțe, fripturică”.

„În ciuda aparențelor, eram mai băiețoasă”

Deși este o femeie foarte frumoasă și talentată, foștii iubiți nu au răsfățat-o cu gesturi romantice:

„Bărbații din vechea generație au rămas și acum romantici, dar cred că și cei tineri fac gesturi frumoase. Când iubești, devii romantic. N-am întâlnit însă niciun bărbat care să îmi facă cine știe ce surprize.

Poate că, în ciuda aparențelor, eram mai băiețoasă, poate că atitudinea mea a impus așa. Am avut, cândva, acum mulți ani, o relație cu cineva care mi-a făcut o surpriză, serbându-mi ziua la un local. Era un bărbat mai în vârstă decât mine, am rămas prieteni, amici”.

Nu se mai gândește la căsătorie: „E prea târziu!”

Artista este de părere că dragostea există la orice vârstă, însă, la o eventuală căsătorie, nu se mai gândește de mult timp, și-a luat gândul:

„Desigur, te poți îndrăgosti și la vârsta de 50 de ani și de 60, oricând. De ce, nu, dacă îți place de cineva? Însă, nu mai e îndrăgosteala aia, ca focul, ca să arzi în flăcări, dar tot ai emoții. La căsătorie nu mă mai gândesc, de acum e prea târziu. N-am regretat nici că n-am fost măritată, că n-am îmbrăcat rochia de mireasă, nici că n-am fost mamă. Așa a fost să fie...”.

A lucrat în proiectare, în anii comunismului

La debutul artistic, Natalia Guberna a avut de ales între muzică și locul de muncă. A mizat pe stabilitate:

„Am muncit 40 de ani, m-am dus, zi de zi, la muncă, până în anii 90 am lucrat în proiectare, mai făceam și muzică, în paralel. Apoi, m-am angajat la Teatrul Excelsior, unde am și cântat. Dar, nu m-am lăsat de serviciu. Din păcate, nu am avut un compozitor, care să-mi scrie piese pentru vocea mea, așa cum a avut Angela Similea. Poate că, aș fi ajuns cu siguranță mult mai departe.

Și acum mă invită lumea, la spectacole, la evenimente, toți mă știu cu piesa „Valuri albe”, care, de fapt, e din repertoriul internațional, cânt și melodiile trupei ABBA. În comunism, eram des invitată la TVR, eram fotogenică, mă iubea camera video, cum se spune.

Pe atunci, la filmări, nu aveai voie cu un machiaj puternic, iar rochia trebuia să fie ceva mai lungă, peste genunchi. Se miza pe talent și pe simplitate, erau alte vremuri....”, ni s-a mai confesat Natalia Guberna, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net