Cea mai arzătoare dorință a solistei Natalia Guberna: „Atunci o să fiu fericită"

Ultima actualizare:

Natalia Guberna (64 de ani), una dintre cele mai îngrădite voci al Generaţiei de Aur, a stat de vorbă cu Click!, despre cele mai recent proiecte ale sale, la Teatrul "Constantin Tănase", dar şi despre felul în care se simte pe scenă, după ce pandemia a ţinut-o departe de public. 

Natalia Guberna este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară din România şi a reuşit să îşi facă loc în inimia publicului datorită talentului, dar și frumuseții sale.

Citeşte şi: Blestemul trupei Trio Expres. Carmen Harra și Stela Enache sunt văduve, Natalia Guberna nu s-a măritat niciodată

Reporterii Click! au stat de vorbă cu artista pentru a afla detalii despre cariera sa, emoțiile de a fi, din nou, pe scenă, dar și despre dorințele cele mai mari ale sale. Iată ce ne-a dezvăluit!

Click!: Ce mai face Natalia Guberna? Care sunt ultimele noutăți?

Natalia Guberna: Printre noile mele evenimente s-a aflat spectacolul omagial realizat de Teatrul De Revistă "Constantin Tănase", teatrul în care am cântat pentru prima oară cu ani în urmă, când eram elevă. Am fost remarcată și atunci mi s-a propus să vin să colaborez cu teatrul. Am emoții, pentru că tot colectivul teatrului Constantin Tănase m-a primit și m-a încurajat.

Citeşte şi: Natalia Gunerna: "Doar un crăcănat m-a cerut de soţie!"

Cum este pe scenă, după o perioadă în care spectacolele nu s-au mai ținut și publicul nu a mai putut veni să vadă artiștii?

Scena este aceeași, de fapt, noi poate ne-am mai schimbat puțin. Emoțiile sunt și vor fi mereu pentru orice artist, pentru că publicul se schimbă, iar orice spectacol vine cu alt public. Artistul, în general, creează pe scenă, iar, probabil, datorită emoțiilor, trăiesc mult mai multe. Dacă nu ai emoții, nu poţi să creezi.

"Am învăţat multe de la artiştii cu care am lucrat"

Ați întâmpinat provocări pe parcursul carierei? Ați avut momente mai puțin plăcute?

Eu am cântat mai puțin decât alți colegi de-ai mei, însă am avut șansa să lucrez cu profesioniști din televiziune. Am fost aleasă pentru televiziune datorită calităților mele, iar turnee am făcut mai puține. Acelea pe care le-am făcut au fost, de fiecare dată, cu artiști mari, Mihai Constantinescu, Mirabela Dauer, Baniciu, de la care am învățat foarte multe. Nu am avut greutăți, din contră.

Cum simtiți publicul după această perioadă în care nu au avut acces la artă și artiști?

Cred că publicul este dornic, dar si temător din cauza acestui Covid, dar dorința de frumos nu o să dispară niciodată pentru oameni. Oamenii vin cu plăcere la teatru, din moment ce vin, vor să se relaxeze.

Sunt prețuite arta și artiștii la adevărata lor valoare?

Depinde de artist și de cât dorește el să fie de valoros. Eu cred că toți artiștii sunt apreciați, mai mult sau mai puțin, depinde de gusturile oamenilor.

Ce vă doriți pe mai departe?

Pe mai departe îmi doresc foarte mult să cânt. Îmi doresc ca acest spectacol să fie un început și măcar de două, trei ori pe an să fiu pe o scenă, o să fiu fericită.

Natalia Guberna cântă de pe vremea liceului

Natalia Guberna a început să cânte încă din timpul liceului, după ce a debutat la „Clubul constructorilor“, apoi la cel al energeticienilor. Aceasta era nelipsită de pe afișele spectacolelor, cunoscând gloria alături de trupa Trio Express.

Natalia Guberna a făcut parte din Trio Express, cu Carmen Harra şi Stelan Enache
Natalia Guberna a făcut parte din Trio Express, cu Carmen Harra şi Stelan Enache

Artista a absolvit Școala populară de artă și a colaborat diferite teatre, printre care si Teatrul „Constantin Tănase" (1980—1982), cântând în spectacole de revistă, cum ar fi „Idolul femeilor", apoi cu Teatrul de Stat din Arad, Teatrul din Pitești și Casa de creație din Târgu Mureș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net