O recunoști? A fost una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică ușoară românească din anii ’80: „Nu am locuit niciodată cu un bărbat"

Natalia Guberna s-a numărat printre cele mai faimoase cântărețe de muzică ușoară din anii ’80 și a reușit să cucerească o mulțime de români atât prin frumusețea ei, cât și prin melodiile sale. Deși s-a bucurat mereu de succes în carieră, pe plan amoros nu prea a avut noroc.

Natalia Guberna, despre viața amoroasă
Natalia Guberna, despre viața amoroasă

Natalia Guberna: „Sunt obișnuită așa”

De-a lungul timpului, fanii Nataliei s-au întrebat de ce nu s-a măritat și nu are copii. Fiind o fire discretă atunci când vine vorba despre viața personală, cântăreața nu a oferit prea multe detalii în acest sens. Cu toate acestea, la un moment dat, artista s-a decis să dezvăluie motivul pentru care a rămas necăsătorită, chiar dacă de-a lungul timpului a avut mai multe relații.

Natalia Guberna mărturisea că nu a locuit niciodată cu un bărbat, dedicându-se muzicii și scenei. I-a plăcut mereu să fie independentă și să își ducă traiul în singurătate, spune ea.

„Am avut o legătură de șapte ani, dar nu am locuit niciodată cu un bărbat. Sunt obișnuită așa. M-am gândit că poate sunt eu de vină. Mie îmi place scena, sunt artistă, sunt și un pic aeriană, nu pot să stau la cratiță să gătesc. Mi-ar plăcea un bărbat care să mă admire și să mă încurajeze în ceea ce fac, să mă facă să mă simt foarte bine, să fac o mâncare și să spună ce bună e mâncarea, să ne plimbăm.

Când ai însă o vârstă înaintată, ce să îi suporți unui bărbat? Să-l iei, de ce, să auzi că îl doare capul? Asta îți trebuie, după ce o viață n-ai avut grija nimănui? Dacă-ți place îți place, punct. Și dacă nu merge o relație renunți, dacă nici el nu se simte bine. Iubirea moare, la un moment dat, în sensul de a-l vedea numai pe el. Nu merg însă pe a spune că nu aș accepta pe nimeni”, a declarat Natalia Guberna în urmă cu ceva timp pentru Ego.ro.

„Nu mi-am dorit prea mult acest lucru”

Pe de altă parte, aceasta recunoaște că ani la rând și-a dorit să se căsătorească, însă ulterior a renunțat la idee. Se simte bine așa cum este în prezent și nu se plânge de singurătate.

„Îți dorești și iți tot dorești asta până obosești (n.r. – să se mărite). (…) Probabil că nu mi-am dorit prea mult acest lucru. Am și o personalitate puternica și mai am un defect sau o calitate, nici nu știu cum să-i zic: sunt foarte sincera. Spun lucrurilor pe nume, ceea ce deranjează. Cu siguranță nu este bine, pentru că uneori nu realizez că nu este momentul să fac asta”, mai spunea ea pentru cancan.

În ceea ce privește dorința ei de a avea copii, Natalia Guberna consideră că aceștia trebuie crescuți într-o familie unită, cu doi părinți, lucru care nu este valabil pentru ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net