Nicolae Furdui, show total pe scena Untold: „după „păpușoiul” în rochie, un Deșteaptă-te române! se impunea”

În ultima zi a evenimentului Untold, pe scena principală au răsunat cântece precum „Deșteaptă-te, române!” și „Din Țara Moților”, interpretate de cântărețul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, scrie adevărul.ro. Oamenii au fost încântați, însă nici comentariile critice nu au lipsit. Mulți au spus că momentul nu a avut ce căuta într-un astfel de festival, pe aceeași scenă pe care și celebrul Sam Smith a făcut un spectacol.

Nicolae Furdui Iancu pe scena de la Untold Foto: Untold
Nicolae Furdui Iancu pe scena de la Untold Foto: Untold

Nicolae Furdui Iancu, moment inedit

Nicolae Furdui Iancu a susținut un moment pe scena de la Untold. Artistul i-a adus un omagiu lui Avram Iancu, în fața a zeci de mii de oameni. Cântărețul a început cu Imnul Național al României, „Deșteaptă-te Române”, timp în care oamenii aflați pe Cluj Arena au cântat alături de el. Publicul a vibrat apoi la „Din Țara Moților noi am venit”, un adevărat imn al moților, iar programul a continuat cu un alt cântec.

Evenimentul, care a implicat și ansamblurile folclorice „Dor Transilvan” și „Mugur de Dor” ale Companiei de Transport Public, a fost unul inedit. Pe durata celor 15 minute, pe Cluj Arena s-au auzit cântece patriotice care au rezonat profund cu publicul prezent.

Ce au comentat internauții 

„M-ați impresionat până la lacrimi! Mulțumesc mult D.le Primar Emil Boc a fost un super festival, toată lumea a fost impresionată, fericită și numai bucurii!”, a scris Maria. „Felicitări! Acest moment ne reprezintă pe noi că nație! Sfârșitul mai puțin!”, a declarat Dorina. 

„Ca să vezi că untoldul nu e numai Sam Smith!!! Da no.. fiecare ce vrea să vadă/audă!”, a comentat Ana Maria. Au fost și câteva comentarii critice, în care se atrăgea atenția că momentul nu are ce căuta într-un astfel de festival.

Primarul Emil Boc nu a lipsit de la Untold 

Primarul Emil Boc, care nu lipsește de la nicio ediție a Untold, s-a declarat fan al momentului.  Printre artișii său favoriți la Untold 2024 s-au numărat Lenny Kravitz, Dimitri Vegas și Like Mike, Martin Garrix.

„Dacă ar fi să dau cireașa de pe tort ar fi prezența inedită a lui Furdui Iancu la Untold, în anul memorial Avram Iancu, cu intonarea Imnului Național al României, să răsune impecabil de pe scena festivalului, de pe stadion. De asemenea, Dor Transilvan cu mixajul lor de muzică, dar și cu dansurile tradiționale, moment care trebuie încurajat și pe mai departe”, a spus Boc, la ZIUA LIVE. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net