Care este numele real al lui Theo Rose! Ce scrie în buletinul juratei de la Vocea României 2024

Theo Rose e pe val! Îndrăgita artistă trece probabil prin cea mai frumoasă și prosperă perioadă din viața sa. Are o relație minunată cu Anghel Damian, este fericita mămică a lui Sasha Ioan care îi face zilele atât de frumoase, iar cariera îi merge strună. Scoate piese pe bandă rulantă, iar fanii sunt tot mai înfocați. Deși numele său răsunător este cunoscut de toată țara, puțini știu însă cum se numește în buletin, de fapt.

Care este numele real al lui Theo Rose!
Care este numele real al lui Theo Rose!

Care este numele real al lui Theo Rose! 

Theodora Maria Diaconu, cunoscută de fani sub numele de Theo Rose, s-a născut pe 8 august 1997, în Ploiești. Theo mereu a vorbit cu drag de familia sa și a recunoscut cu zâmbetul pe buze că provine dintr-o familie modestă și că nu a fost o mare răsfățată. În schimb, părinții i-au oferit multă iubire și nu i-a lipsit nimic din cele necesare. Acum se bucură de tot ce poate fi mai frumos în viață și ea însăși are posibilitatea de a-i oferi băiețelului său cele mai minunate lucruri.

Theo a copilărit în localitatea Izvoarele din Prahova, iar părinții au observat încă devreme că are mult talent muzical. Aceștia și-au dorit ca tânăra să ajungă profesoară de canto în sat, dar Theo a țintit tot mai sus. Totodată a povestit care a fost momentul în care și-a dat seama că are posibilitatea să își îndeplinească orice vis și că dorințele pot deveni realitate.

„În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama.

Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea.

Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam.

Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(...) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor.”, povestea Theo Rose, potrivit kfetele.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net