Eliminare-șoc în episodul 19 Masterchef! Concurentul care pleacă acasă, după ce a făcut praf proba sub presiune
MasterChef România, una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare, a venit în episodul 19 cu o nouă eliminare. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură și au așteptat să vadă care dintre concurenți va pleca acasă.
După proba principală la care au participat toți concurenții, cea în care au fost nevoiți să gătească un fel de mâncare demn de o cerere în căsătorie, cu ingrediente neobișnuite, firește că au existat și unii care s-au descurcat mai puțin onorabil. Printre aceștia s-a aflat și Iasmina, una dintre cele mai vocale concurente din competiția de gătit.
Yasmina a părăsit competiția MasterChef
Tânăra a intrat la proba sub presiune, alături de alți colegi care au avut de gătit un fel principal de fine dining în care ceapa să fie „vedeta”. Gândul Yasminei a zburat la copilăria ei și la tocănița de ceapă pe care obișnuia să i-o pregătească bunica sa. Le-a servit-o chefilor alături de mămăligă, dar Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu au fost prea impresionați de alegerea culinară a concurentei.
Drept urmare, i-au spus că poate să lase șorțul jos și să părăsească Masterchef. De-a lungul competiției, Yasmina a avut mai multe remarci acide la adresa celorlalți concurenți și nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că scopul ei este să-i elimine pe toți, ca ea să poată deveni marele câștigător. După ce a fost anunțată că părăsește competiția, concurenta a mers la chefi, i-a îmbrățișat și le-a mulțumit pentru toată experiența avută la Masterchef.
Cu ce preparat a obținut șorțul
Tânăra în vârstă de 21 de ani i-a impresionat pe cei trei jurați: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De profesie este manichiuristă, dar în paralel este pasionată de bucătărie și de tot ceea ce ține de arta culinară.
În cadrul primei sale audiții, i-a uimit pe doi dintre jurați cu o tocăniță ungurească ce a ajutat-o să obțină șorțul. Cel care nu a fost cucerit de preparat a fost Florin Dumitrescu.
„Gogonelele sunt senzaționale. Pe alea nu am cum să ți le iau în calcul la jurizare, dar m-am bucurat maxim. (…) Tocănița bună, dar jumătate din preparat nu și atunci prin urmare și răspunsul meu este tot NU”, a spus celebrul bucătar.