Cine a părăsit aseară, 22 octombrie, competiția MasterChef România. Nimeni nu se aștepta la acest deznodământ

Aseară, competiția MasterChef România a fost martora unei seri pline de tensiune și surprize, culminând cu eliminarea Carlei Cătană din show. Concurenții s-au întrecut în preparate elaborate, texturi și arome, fiecare dintre ei dorind să își păstreze locul în cel mai îndrăgit show de cooking din țară.

Jurații de la MasterChef România.
Jurații de la MasterChef România.

Ce au avut de gătit concurenții

Primele neînțelegeri și tensiuni au început să apară printre cei 20 de concurenți, iar competiția s-a intensificat rapid. În prima provocare a serii, concurenții au avut de gătit preparate care să integreze trei tipuri de ouă: de găină, de gâscă și de prepeliță. Cei care nu au reușit să impresioneze cu creațiile lor au fost nevoiți să participe la testul sub presiune, unde au avut de ales între un ingredient vedetă, la vedere, sau unul ascuns, pe care să-l folosească în rețetele lor.

Carla Cătană a părăsit competiția

Carla Cătană a fost una dintre concurenții care s-au luptat cu provocările serii, dar în final, după un duel intens cu Ortenisa Iliev, a părăsit competiția. Aceasta a mărturisit că îi este dor de copiii ei.

În această seară, concurenții rămași se vor confrunta cu un ‘test’ fulger pregătit de chefi. După plecarea neașteptată a Carlei, chefii vor adresa o întrebare dură: ”Dacă mai este cineva în aceeași situație, să spună acum. Să lase șorțul pe banc și să plece acasă. Vreți la familie, mergeți, sunteți liberi!” Această provocare va testa determinarea și angajamentul fiecărui concurent.

Ediția de luni seară a înregistrat rezultate remarcabile în ceea ce privește audiența, devenind lider absolut. Între orele 20:27 și 23:27, MasterChef a înregistrat 7 puncte de rating și 23,1% cotă de piață în rândul publicului național, cu un public țintă format din persoane cu vârste între 21 și 54 de ani. Conform datelor, peste 1,2 milioane de români au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, la ora 20:58, numărul telespectatorilor a depășit 1,6 milioane.

Ce va urma pentru cei 19 concurenți rămași și ce noi probe vor fi supuși, rămâne de văzut în această seară. Episodul este disponibil în avans pe VOYO!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pepe vs pastrama png
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
netflix jpg
augustin viziru colaj instagram jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net