Ce spune Florin Dumitrescu despre relația pe care o are cu ceilalți jurați de la „MasterChef”: „Nu suntem prieteni, suntem...”

MasterChef” este show-ul culinar care le-a furat inima telespectatorilor români de când jurații sunt celebri chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În cadrul unui interviu recent, celebrul bucătar Florin Dumitrescu a vorbit despre cum se înțeleg, de fapt, cei trei, dar și care este motivul pentru care mai există momente de tensiune.

Cum se înțeleg, de fapt, cei trei jurați de la „MasterChef” / foto: colaj Facerbook
Cum se înțeleg, de fapt, cei trei jurați de la „MasterChef” / foto: colaj Facerbook

Florin Dumitrescu a vorbit, recent, despre noul sezon „MasterChef”. Maestrul bucătar a dezvăluit că, după revenirea în emisiunea care l-a consacrat acum 12 ani, a avut mari emoții în prima zi de filmare, dar că îl bucură foarte mult faptul că s-au reîntors și că Gina Pistol s-a alăturat acestui proiect.

Am avut emoții foarte mari, mai ales în prima zi de filmare; eram copleșit de amintiri, dar m-am bucurat să revăd unii colegi din echipa cu care am filmat și acum 12 ani. Așa cum probabil s-a văzut în primul episod, întâlnirea cu concurenții pe care urma să-i jurizăm, după o lungă pauză de filmări, m-a impresionat foarte mult. M-am bucurat să mă reîntorc alături de băieți la formatul care ne-a consacrat, iar vestea că Gina se alătură acestui proiect mi-a oferit o oarecare stare de liniște, că s-a reîntregit formula”, a spus Florin Dumitrescu, pentru viva.ro.

„Faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio”

De asemenea, celebrul chef a vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți jurați de la „MasterChef”. Potrivit lui, se pare că cele mai multe „certuri” le are chiar cu Cătălin Scărlătescu, mărturisind că „nu suntem prieteni, ci mai mult de atât”.

Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru felul în care pune problema, dar, digerând informația, îmi dau seama că, de multe ori, are dreptate. Așa este, nu suntem prieteni, suntem mai mult de atât. Mai mult și decât parteneri, suntem un tot unitar. Practic, o formație de trei, cu bune și cu rele, care trăiesc separat în universul lor și pentru universul lor. Când ieșim din set, ne vedem fiecare de treaba lui, dar niciodată nu ne-am face rău sau nu ne-am pune piedică. Iar faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio. Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi.

Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin (zâmbește), dar conflictele se sting repede. Aceste discuții aprinse pe care noi le avem uneori sunt benefice, deoarece suntem firi creative și ne dorim tot ce este mai bun pentru noi. Uneori, ideile, indiferent cine le propune, trebuie să fie benefice pentru tot grupul”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
o romanca i a schimbat viata lui celine dion jpg
banner gabriela cristea png
banner vlad gherman png
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net