„Fiasco total. O să râdeți cu lacrimi” Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie. Ce a pățit vedeta în timp ce încerca să prepare desertul turcesc kunefe

Gospodină desăvârșită, Gabriela Cristea îi impresionează întotdeauna pe internauți cu fel și fel de rețete, indiferent că sunt preparate ușor de realizat sau nu. Ei bine, recent, prezentatoarea TV a decis că vrea să încerce să pregătească desertul turcesc kunefe și chiar s-a documentat pe site-uri turcești pentru a reuși, însă, nimic din ce și-a propus nu i-a ieșit. Ce a făcut vedeta? 

Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie / foto: arhiva Click!

Credeți că sunt perfectă în bucătărie și că mie îmi ies așa toate ca la carte? Rămâneți să vedeți un fiasco total, deci nimic nu mi-a ieșit, nimic, nimic, nimic. O să râdeți cu lacrimi. Doamne, și am făcut și bucătăria varză”, spune Gabriela Cristea la începutul videoclipului publicat pe pagina sa personală de Facebook, unde le prezintă urmăritorilor încercarea ei de a prepara un desert turcesc, numit kunefe.    

Ulterior, prezentatoarea TV se pune pe treabă: „Mi-am propus să fac o rețetă foarte bună care se numește kunefe, este un desert turcesc. Foarte bun. Este, după părerea mea, cel mai bun desert turcesc.

Dar, o să vă arăt înainte de asta cum fac tăiețeii de cataif, adică sper să vă arăt, pentru că este pentru prima dată când încerc să-i fac. Nu îi găsesc de cumpărat, la îndemână, și am zis că e imposibil să nu pot să-i fac în casă.

„Vai, o porcărie și încă o tură aruncată”

Am intrat pe niște site-uri turcești, am dat cu Google translate ca să văd ce și cum, și am văzut niște drăcii acolo, ce fac ei. Sper să îmi iasă. În Tucia, ei au niște utilaje speciale cu care toarnă acest cataif. Eu, însă, am văzut pe un site turcesc cum făcea o doamnă în casă (...) Ok, să începem”, a continuat vedeta.

Ei bine, se pare, însă, că prezentatoarea TV nu a mai dus la bun sfârșit rețeta, și asta căci a avut mai multe încercări eșuate și nu i-au ieșit deloc tăiețeii de cataif„Deci este a treia rundă pe care o arunc. Nu știu cum să fac să iasă jetul acela așa subțire (...) Vai, o porcărie și încă o tură aruncată”.

Și, încercând și printr-o altă variantă, vedeta a făcut dezastru în bucătărie. După ce a pus compoziția într-o pungă, aceasta s-a împrăștiat pe tot blatul mesei. 

Uite ce am făcut. Am stricat și sertarul. Ce să fac, zici că nu am mai gătit niciodată (...) Și nu mă las. A mai rămas aici un pic, măcar să văd dacă îmi iese. Și mai băgăm o fisă. Am dat cu ulei, până aici îmi iese. Avem o tentativă de cataif. Îl aruncăm la gunoi. Ne ducem să cumpărăm, m-am săturat”, a spus Gabriela Cristea la final, renunțând la ideea de a mai încerca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net