Gabriela Cristea, părere categorică despre cei care fac orice pentru a avea faimă: „Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile”

Gabriela Cristea nu a mai rezistat și a spus ce părere are despre oamenii care sunt în stare de orice pentru faimă. Prezentatoarea TV a ținut să clarifice că ea nu a apelat niciodată la pile pentru a ocupa locuri importante și nici nu a călcat pe cadavre.

Ce părere are Gabriela Cristea despre cei care fac orice pentru faimă / foto: arhiva Click!
Ce părere are Gabriela Cristea despre cei care fac orice pentru faimă / foto: arhiva Click!

Gabriela Cristea a fost sinceră cu urmăritorii ei și a recunocut că și-a făcut un nume în televiziune fără să apeleze la pile. De asemenea, prezentatoarea TV îi critică dur pe cei care calcă pe cadavre pentru a ajunge în poziții importante și nu țin cont de nimeni și de nimic.

„Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile. Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii, dar nimeni vreodată nu s-a dus să vorbească pentru mine, să spună să mă bage și pe mine nu știu unde sau să mă pună să fac ceva. Nu, asta niciodată.

În același timp, dacă am putut să dau o mână de ajutor, să știți că nu am evitat să dau o mână de ajutor, pentru că eu cred că e loc pentru toată lumea sub soare. Doar că, unii își fac loc dând din coate și călcând pe cadavre, iar alții își așteaptă rândul liniștiți, pentru că ce a pregătit Cel de Sus pentru fiecare dintre noi, o să le aștearnă așa ca pe o hârtie”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pa pagina ei de TikTok.

„Mi se întâmplă foarte des să pățesc lucruri de genul ăsta și deja m-am cam săturat”

Ulterior, prezentatoarea TV a publicat un alt filmuleț, unde a abordat un alt subiect, dar a ținut să le reamintească urmăritorilor că ea nu a avut nevoie de pile pentru a ajunge unde este astăzi.

„Acum o săptămână am vorbit despre pile și relații. Și vă spuneam că eu am avut foarte mult de pierdut pentru că nu mi-am pus niciodată pile și nici nu am pus altora pile, ca să zic așa, pentru că nu a fost genul meu de situație. Dar, pentru că am vrut să accesez niște lucruri, care, nu că mi s-ar fi cuvenit, ci pentru care am muncit într-un fel sau altul, și nu am putut să le accez, m-am gândit că este momentul să vorbim despre: inteligența și carisma nu sunt boli cu transmitere intimă.

De la o vreme mă tot lovesc de chestii de genul: a, este iubita nu știu cui, sau că este amanta nu știu cui și trebuie să o promovăm pe ea. Mi se întâmplă foarte des să pățesc lucruri de genul ăsta și deja m-am cam săturat”, a spus Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net