Ce părere are Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav, care a făcut show-uri pentru adulți. Cum se înțelege cu Selina „Nu cred că ar vrea să ...”

Ultima actualizare:

Victor Slav și iubita lui Selina participă împreună în noul sezon „Asia Express”. În prezent, cei doi sunt  unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Și totuși, ce părere are fosta parteneră de viață a prezentatorului TV despre iubita acestuia? Se înțeleg sau nu cele două?

Ce părere are, de fapt, Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav / foto: colaj Instagram
Ce părere are, de fapt, Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav / foto: colaj Instagram

Victor Slav și Elena Lupu, cunoscută sub numele de Selina, se numără printre cele 9 cupluri care au acceptat aventura „Asia Express”. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani. Deși au trecut prin despărțiri și împăcări, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Bineînțeles, nu este un secret faptul că Victor s-a iubit în trecut cu Bianca Drăgușanu și au împreună o fetiță superbă, pe Sofia. Ce părere are diva despre actuala parteneră a fostului soț? Ei bine, se pare că blondina știe că Selina ar fi făcut show-uri pentru adulți, și în ciuda acestui fapt, nu i-a interzis să stea în preajma fiicei sale. De asemenea, a precizat că, atâta timp cât totul este în regulă cu Sofia, nu are nimic de obiectat.

Bianca Drăgușanu: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net