Unde erau copiii lui Bădălău în timp ce Pătrășcanu îi căuta cu Poliția la Bolintin Vale?! Cu Bianca Drăgușanu! La muzeu!

Ultima actualizare:

Telenovelă în toată regula în triunghiul amoros Gabi Bădălău-Claudia Pătrășcanu-Bianca Drăgușanu. În timp ce Pătrășcanu făcea scandal cu echipajul de Poliție după ea la poarta vilei din Bolintin Vale a afaceristului, acesta se plimba liniștit cu cei doi băieți la muzeu, împreună cu iubita, Bianca Drăgușanu, și fiica acesteia, Sofia!

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) a luat foc, în week-end, și l-a făcut pe fostul soț Gabi Bădălău (34 de ani) albie de porci pentru că nu i-a adus la timp copiii, la sfârșitul celor 14 zile pe care afaceristul le-a avut de petrecut împreună cu băieții săi, Nicholas și Gabriel.

Solista n-a putut să doarmă noaptea și nici să mănânce ziua de dorul copiilor, așa că s-a înființat, duminică 1 septembrie, la prima oră a dimineții la Secția de Poliție, unde a reclamat că Gabi Bădălău îi ține copiii încă o zi la el, încălcând decizia instanței de judecată.

Pătrășcanu l-a alergat pe Gabi Bădălău o zi întreagă cu Poliția! 

Claudia Pătrășcanu a pornit, duminică  la prânz, cu trei echipaje de Poliție după ea pentru a-și recupera copiii de la Gabi Bădălău. A mers prima dată la apartamentul din Pipera și, pentru că nu a găsit acolo pe nimeni, s-a înființat cu tot cu organele de ordine la poarta vilei din Bolintin Vale, acolo unde s-a ciondănit cu fosta ei soacră, Rodica Bădălău. Pentru că surpriză, Gabi Bădălău și cei doi copii, Gabriel și Nicholas, nu erau nici acolo! 

Unde erau Bădălău și copiii?! Cu Drăgușanca și fiica ei la muzeu! 

În timpul în care Claudia Pătrașcanu se dădea de mama focului să-si recupereze copiii, Gabi Bădălău posta fericit pe rețelele de socializare imagini cu el petrecând clipe prețioase în compania copiilor la Muzeul Mina Minovici. 

Surpriză mare, însă, în același timp, iubita lui Bădălău, Bianca Drăgușanu, posta și ea imagini cu fiica ei, Sofia, din același loc în care erau afaceristul împreună cu băieții lui. 

Se știe deja că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat după ultima ceartă  în care afaceristul a acuzat-o că nu i-ar fi fost fidelă. 

Prin urmare, Bianca și Gabi au decis să iasă împreună cu toți copiii, în week-end, la o plimbare „în familie”. I-au dus întâi la o terasă, după care micuții s-au distrat pe cinste la muzeu. 

Gabi Bădălău: „Mâine (n.r: luni) o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ”

În tot acest timp, Claudia Pătrășcanu tuna și fulgera pe la ușile afaceristului, care a postat până la urmă un mesaj pe contul lui de socializare, precizând că fosta soție i-ar fi dat voie să mai petreacă o zi cu copiii, pe care intenționa să-i aducă la domiciliul mamei lor abia luni dimineața. 

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. 

Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. 

Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a scris Gabi Bădălău, pe Instagram. 

În replică, Claudia Pătrășcanu a negat că i-ar fi dat voie lui Bădălău să mai țină copiii o zi la el. 

„Nu am  avut nici o înțelegere cu acest om în ceea ce privește vacanța lui prelungită cu copiii. Un manipulator care îndoctrinează copiii și nu se gândește la ce simt ei și ce își doresc”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe contul de Instagram. 

Pătrășcanu i-a făcut plângere penală lui Bădălău 

Poliția a confirmat, în cursul zilei de duminică 1 septembrie, că s-a înregistrat o plângere pe numele omului de afaceri Gabi Bădălău, fiul politicianului Nicolae Bădălău.

„La data de 01.09.2024, ora 11:30, polițiștii din cadrul P.O. Voluntari au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către Pătrăşcanu Claudia cu privire la faptul că, în decursul aceleiași zile, în jurul orei 11:20, a mers in oraș Voluntari, bld. Pipera, nr. 134, județul Ilfov, la domiciliul fostului soț, Bădălău Radu Gabriel, pentru a lua pe cei doi minori, Bădălău Alexandru Gabriel și Băbălău Nicolas Mihai, conform hotărârii judecătorești, însă acesta nu se afla acasă și nici nu îi răspunde la telefon, apelurile fiind blocate.

Bădălău Radu Gabriel a contactat-o telefonic pe fosta soție, prin intermediul copiilor, căreia i-a precizat că se află cu cei doi minori în parcul Herăstrau, comunicându-i faptul că aceștia nu vor să meargă acasă.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, faptă prevăzută de art. 379, alin. 1 din CP”, se arată în comunicatul remis de organele de ordine. .

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în 2022, după trei ani de procese tergiversate. Instanța a decis la acel moment ca aceștia să aibă custodie comună, însă domiciliul celor doi băieți, Gabriel ( 9 ani) și Nicholas ( 7 ani), a fost stabilit la mama lor. Băieții merg, însă, des în vizite și în vacanțe cu tatăl lor, Gabi Bădălău. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net