Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că nu-i înapoiază copiii: „Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”

Încercarea Claudiei Pătrășcanu de a-și recupera fii de la fostul soț pare a fi departe de final. Dacă vedeta a postat mai multe mesaje prin care îl acuză pe Gabi Bădălău că nu vrea să îi înapoieze copiii, afaceristul a venit acum cu prima reacție. 

 Gabi Bădălău / foto: Social media
Gabi Bădălău / foto: Social media

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află din nou într-un conflict de zile mari. Afaceristul este acuzat că nu respectă termenul legal de a petrece timp cu copiii. Fosta soție anunță că s-a terminat vacanța băieților la tatăl lui și ar fi trebuit să revină la ea. 

„Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt in vacanță la tatăl lor, la domiciliul bunicilor din Bolintin-Vale. Astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale mi-a transmis ca a luat legătura cu el. Și a spus: “Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”. Pe ce se bazează omul acesta inconștient??? Nici Poliția nu poate face nimic?”, este strigătul de ajutor al Claudiei Pătrășcanu către instituțiile statului român, pe contul de Instagram.

„A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera”

În urmă cu puțin timp, vedeta posta un alt mesaj prin care anunța că fostul soț a luat copiii în propria mașină și a plecat cu ei în oraș. Nici cu 3 echipaje de poliție nu a putut să-l convingă să se răzgândească.

 „De la ora 12:30, împreună cu un echipaj de Poliție din Voluntari, încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele trei echipaje de Poliție 112 n-au reușit să-l convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera numai să nu-mi pot lua copiii acasă pe timpul meu legal”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instastory,alături de o fotografie cu mașina Poliției care îl urmărește pe Bădălău prin oraș.

Cum se apără Gabi Bădălău

Într-un final, bărbatul a postat un mesaj pe Instagram prin care a explicat faptul că stabilise cu Claudia ca cei mici să stea la el până luni, întrucât mai aveau două zile de ședere de recuperat. Gabi Bădălău a precizat că nu înțelege de ce mama lor a creat această situație.

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a declarat Gabi Bădălău.  

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net