Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău pentru copiii săi? Abia acum s-a aflat! „Avem un trai peste medie”

Ultima actualizare:

S-a încheiat divorțul, însă nu s-a stabilit pensia alimentară! Gabi Bădălău a dezvăluit, în premieră, că plătește o pensie alimentară facultativă, în condițiile în care instanța nu a stabilit nici acum suma exactă pe care trebuie s-o achite celor doi băieți, pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au războit timp de trei ani în instanță, până când au reușit în sfârșit să divorțeze, în 2022.

Omul de afaceri i-a propus în repetate rânduri fostei soții, care locuiește împreună cu cei doi băieți ai lor la Mangalia, să se mute la București într-un apartament cumpărat de el, însă de fiecare dată solista a refuzat categoric. 

Pensia alimentară a reprezentat și ea motiv de scandal între cei doi, cu atât mai mult cu cât nici până la acesta oră instanța nu s-a pronunțat în acest sens. 

Gabi Bădălău: „Instanța nu mi-a stabilit nicio pensie alimentară”

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, omul de afaceri din Bolintin Vale, a dezvăluit că, deși a trecut mult timp decât s-a separat de Claudia Pătrășcanu, instanța nu a stabilit vreo pensie alimentară și, în acest moment, nu există o sumă fixă pe care trebuie să o aloce lunar copiilor săi.

Afaceristul susține că el plătește integral absolut tot ce au nevoie băieții lui, de la haine, la taxele impuse de școală, dar și vacanțele în străinătate sau alte activități pe care copiii le fac.

„Vreau să vă spun că nici până în momentul acesta, nicio instanță nu mi-a stabilit nicio pensie alimentară pentru copii. 

Noi am divorțat, în primă instanță a decis o anumită pensie, iar ea a făcut recurs. În toți acești ani eu m-am ocupat exclusiv de creșterea și de educația copiilor din punct de vedere financiar.

Sunt singurul care plătește integral școlile copiilor, activitățile extrașcolare, vacanțele copiilor, hăinuțele copiilor și tot ce ține de educația lor. 

Fac pe lună o anumită sumă cu care îmi permit tot ce îmi doresc pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, ca să avem un trai peste medie”, a declarat Gabi Bădălău, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Bădălău și Pătrășcanu, tensiuni după divorț! „Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul”

Chiar dacă divorțul dintre cei doi s-a pronunțat în urmă cu doi ani, Gabi Bădălău nu a făcut nici acum pace cu fosta soție. 

Luna trecută, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Claudia a mers în vacanță împreună cu cei doi copii la Paris, unde a apărut și Gabi Bădălău. 

Omul de afaceri a venit însă doar pentru o zi la Paris, să stea cu micuții. Nici vorbă de vreo împăcare cu fosta soție. 

 Bădălău a ținut să dezmintă cu acest prilej și acuzațiile lansare de fosta soție la divorț, conform cărora ar fi dat-o afară din casa de la Bolintin cu tot cu copii. 

„Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul. Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. 

Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezurile.

Nu a fost o soție bună. Da, i-am greșit, am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că am sărit calul și îmi afectează relația, m-am dus la Claudia și i-am zis să mă ierte. Dar ea a preferat circul. Am avut probleme de la început, nu ne-am înțeles.

Nu mi-am dat copiii afară din casă, nu am dat-o afară pe Claudia din casă și eu nu mi-am dorit să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț”, a mai spus omul de afaceri. 

Gabi Bădălău (36 de ani) și Claudia Pătrășcanu (46 de ani) au divorțat, după trei ani de procese și scandaluri, în 2022. 

Cei doi au ales să se despartă definitiv, la patru ani de la nuntă, după ce în 2015 și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Au împreună doi băieți, Gabriel ( 9 ani) și Nicholas ( 6 ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
netflix pixabay jpg
Super Neatza 2 jpeg
Andrei și Grațiela Duban jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net