Gabi Bădălău rupe tăcerea și spune adevărul despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu: „Mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau”

 Claudia Pătrășcanu (45 de ani) și Gabi Bădălău (36 de ani) au divorțat la finele anului 2022, după trei ani de zile presărați cu multe certuri și procese. Și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în anul 2015, urmând ca după patru ani să se separe. Afaceristul și-a refăcut rapid viața sentimentală, lucru pe care l-a făcut și fosta soție, care în prezent are o relație amoroasă cu un bărbat din Constanța.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău / foto: Arhiva Click!
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău / foto: Arhiva Click!

Gabi Bădălău rupe tăcerea și face o serie de declarații neașteptate despre viața amoroasă a fostei sale soții. Conform informațiilor dezvăluite de bărbat, Claudia Pătrășcanu este implicată într-o relație cu un bărbat din Constanța, pe care li l-a prezentat celor doi copii ai lor.

Ce relație are Gabi Bădălău cu cei doi băieți 

Viața tânărului afacerist a fost dintotdeauna una tumultuoasă. Nu traversează cea mai bună perioadă, s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, iar dorul de copii îl distruge. 

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui, cei doi băieți. Nu neagă situația tensionată care persistă și acum între el și Claudia, dezvăluind faptul că artista ar refuza să îi ofere procură pentru a-și putea duce băieții în vacanțe. 

„O situație foarte tensionată! Inclusiv astăzi vorbeam să ne dăm procuri pentru că urmează vacanțele de vară cu copiii și să ne dăm procuri. Ea nu-mi dă nici măcar procuri să plec cu copiii, nu am dialog cu ea de niciun fel. Adică dacă eu o sun, nu-mi răspunde. 

Referitor la copii, să știi că eu sunt implicat total în creșterea, în educația lor, din punct de vedere financiar mă ocup exclusiv de tot. Nici nu vreau să mă justific acum ce relație am eu cu copiii, că ea poate să zică ce vrea ea. Pentru mine copiii sunt cei mai importanți și eu tot ce fac, fac pentru ei. Avem o relație minunată! 

Sper să-mi dea procură, că își doresc copiii să plecăm în vacanțele astea în vară, sunt implicat cât pot de mult în toate activitățile lor” - a dezvăluit Gabi Bădălău, în podcastul lui Nasrin Ameri. 

Cine este actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu 

Gabi Bădălău și-a continuat șirul dezvăluirilor și a declarat că i-a propus fostei sale soții să-i cumpere o casă în București pentru a se muta cu cei doi băieți și astfel ar putea fi mult mai aproape de ei. Vedeta nu a fost de acord, iar Gabi Bădălău consideră că și actualul iubit pe care îl are ar reprezenta un motiv întemeiat pentru care Claudia Pătrășcanu alege să nu părăsească orașul Constanța și să se mute în Capitală, cum i-a propus fostul soț, din dorința de a avea copiii mai aproape. 

„Gabi Bădălău: E la Constanța, fac 3 ore dus, 3 ore întors, adică de-asta am și eu fosta și mă tot rog de ea și i-am pus tot la dispoziție să vină la București, să-i iau o casă cum vrea ea, nici eu să nu pot s-o vând, nici ea să nu poată s-o vândă. 

Să aibă o anumită siguranță, unde eu să plătesc bone, mașină, activitățile extrașcolare ale copiilor, școlile private, doar să am copiii mai aproape, să fiu implicat în viața lor (...) 

Și nu am reușit, probabil, ea are o relație acolo cu un domn din Constanța și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București. 

Nasrin Ameri: Copiii tăi, dacă îmi permiți să te întreb, l-au cunoscut? 

Gabi Bădălău: Da, da! Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc, nu l-am cunoscut, mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau” - a mai spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gina Pistol machiaj mireasa 2 png
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
image
actualitate.net
image
actualitate.net