Lovitură de teatru! Gabi Bădălău a plecat cu fosta soție Claudia Pătrășcanu și copiii în vacanță, la Paris! Se împăcă cei doi?!

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău își alină rănile în sânul familiei, după despărțirea cu scandal de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a apărut de mână la petrecerea Viva cu o tânără rusoaică, Daria, și apoi a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu, pe motiv că l-ar fi înșelat cu chipeșul medic Auday Al-Ahmad.

Apoi, omul de afaceri din Bolintin Vale a plecat într-o vacanță însoțit tot de Daria, în Mykonos. După ce s-a distrat puțin cu noua iubită, Gabi Bădălău a decis să ofere puțin din timpul lui și băieților lui, dar și, surpriză, fostei soții, Claudia Pătrășcanu, care pare că i-a intrat din nou în grații. 

Bădălău s-a pozat cu băieții lui la Paris, în același loc cu fosta soție 

Gabi Bădălău a mers în vacanță la Paris împreună cu cei doi băieți ai săi, Nicholas și Gabriel, dar și cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu.

I-au dat de gol chiar fotografiile postate pe rețelele de socializare, făcute în aceleași locuri. Claudia a fost prima care s-a fotografiat alături de cei doi băieți ai ei la celebrul stadion al echipei Paris Saint Germain.

„Am bifat încă un stadion în albumul vieții noastre”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram, sub poza postată. 

La puțin timp, Gabi Bădălău a postat și el o imagine identică pe contul de socializare, alături de copiii lui, chiar din același loc.

Gabi Bădălău: „Îmi pare rău că am făcut-o pe Claudia să sufere”

Invitat recent în podcastul lui Nasrin Ameri, Gabi Bădălău a declarat, surprinzător, că a făcut-o să sufere pe fosta sa soție Claudia Pătrășcanu, recunoscând că a înșelat-o de-a lungul căsniciei. 

„Eu am făcut-o să sufere. Probabil și acum suferă, nu înțeleg nici acum, după cinci ani, ea totuși mai are ură, răutate fața de mine și asta nu înțeleg, dar îmi pare rău că am făcut-o să sufere, da!”, a declarat Gabi Bădălău, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”. 

Gabi Bădălău a vorbit deschis și despre relația sa cu copiii și impactul devastator pe care divorțul de Claudia Pătrășcanu l-a avut asupra acestora.

„Cel mai minunat și cel mai unic sentiment este să fii tată. De-asta m-am și emoționat, sunt și foarte încărcat în perioada asta. E un sentiment de împlinire.

Ei cresc, noi îmbătrânim. Noi ne uităm pe poze, ne uităm la fiecare vacanță împreună. Fiind băieți, am o relație foarte apropiată cu ei. Unul e mai sensibil, altul e mai înțepat... Ei stau tot timpul împreună, dorm împreună. Dorm mereu cu ei atunci când vin să stea cu mine.

Eu nu am putut să am o relație cu Claudia și mai sunt familii de genul, <<împăcați-vă pentru copii>>, dar copiii cresc. Și m-am pus și pe mine pe primul loc. Am tot respectul pentru Claudia, dar nu am cum să stau cu o femeie, dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea.

Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună”, a mai spus omul de afaceri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Romania
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
banner smiley png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
image
actualitate.net
image
actualitate.net