Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte, după ce fiica ei a citit mai multe articole despre ea. Ce a putut să o întrebe Sofia: „Nu mă gândeam vreodată”

Bianca Drăgușanu a fost profund dezamăgită, după ce fiica ei a citit mai multe articole controversate despre ea. Fosta asistentă TV a mărturisit că Sofia i-a pus tot felul de întrebări în urma informațiilor pe care le-a aflat despre mama sa. 

 Bianca Drăgușanu (41 de ani) și Victor Slav ( 43 de ani) s-au bucurat azi pentru Sofia, fetița lor, care a început clasa I-a

„Primește în weekend telefonul și vede chestii multe despre mine”

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Sofia i-a adresat o întrebare surprinzătoare: „Mami, chiar m-ai purtat în burtică?”. Curiozitatea fetiței a venit în urma articolelor din presă, care sugerau că vedeta nu ar fi fost, de fapt, însărcinată, ci mai degrabă că fiica ei s-ar fi născut prin intermediul unei mame surogat.

„A fost dubios, pentru că eu nu știu dacă a mai existat vreun personaj în România care să fie acuzat că a avut o sarcină falsă. Eu intrasem vineri în spital cu burtă și am ieșit luni cu copil și fără burtă, cu un corset de XS pe mine. Așa, și?”, a spus Bianca în podcastul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu a declarat că acest episod a fost extrem de dureros pentru ea, dar în același timp a reprezentat o oportunitate pentru a discuta deschis cu micuța Sofia. Aceasta a subliniat că își dorește ca fata să înțeleagă adevărul și să nu fie influențată de mass media sau speculații negative.

„Eu știam că ea o să crească și ea mă întreabă acum: «Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?». «Nu, mami, te-a adus barza și te-a lăsat pe horn, în locul lui Moș Crăciun». Ea știe să citească, intră în clasa a doua acum, și are acces la internet. Primește în weekend telefonul și vede chestii multe despre mine. Nu mă gândeam vreodată că o să trebuiască să-i explic ca la un om mare: «Da, uite, astea sunt pozele cu mine, eu am fost însărcinată…». «Păi și tu de ce n-ai avut burtică?»”, a mai adăugat fosta parteneră a lui Victor Slav.

„Lumea s-a grăbit să spună că eu nu sunt gravidă”

De asemenea, Bianca Drăgușanu a explicat și de ce a ales să nu se expună public în perioada sarcinii, lucru care a stârnit numeroase zvonuri, cum că nu ar fi fost însărcinată.

„Am avut, dar am avut câteva luni, nu m-am pozat, că eu sunt altfel, eu sunt diferită. Eu am fost o gravidă normală, doar că nu am exagerat cu expunerea gravideniei, pentru că fiecare femeie e frumoasă în felul ei și se expune cum crede ea. Eu nu am stat să mă pozez cu ditamai burtoiul prin reviste, că mie nu mi se pare nici sexy, nici frumos.

Mi se pare că nu voiam să fiu atacată energetic, nu voiam să atrag… Eu am fost o gravidă atipică și, pentru că am fost o gravidă atipică, toată lumea s-a grăbit să spună că eu nu sunt gravidă. Ei, ce să vezi? Chiar am fost! Și chiar am avut o ditamai cezariana și am făcut un ditamai copilul care seamăna doar cu ta-su, și de-asta chiar mi-e ciudă”, a concluzionat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net