Bianca Drăgușanu a lămurit scandalul cu Poliția! Cine e țapul ispășitor? „O contabilă incompetentă!”

Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă, zilele trecute, fiind ulterior auditată într-un dosar de evaziune fiscală, în care mai multe persoane erau acuzate că vând on-line haine fake cumpărate din Turcia, fără a declara veniturile. Vedeta a dorit să clarifice situația, explicând cine a fost de fapt vinovatul. 

Bianca Drăgușanu a fost săltată în cursul zilei de joi 18 iulie, de Poliție, pentru că ar fi adus haine din Turcia pe care le vindea în România, fără să declare veniturile la stat. 

În dosar, au fost cercetate patru persoane,  între care un fost polițist local - Cosmin Crunțeanu - dar și Bianca Drăgușanu. Cei patru aduceau haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele) din Turcia pe care le vindeau apoi prin intermediul firmei Bella Farfallina SRL, sub marca proprie „Boutique Leather & fur” pe site, Facebook sau Instagram (CCM Boutique), conform unor surse din Poliție.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat statului de cei patru evazioniști este estimat la 332.000 de lei. 

Bianca Drăgușanu a declarat ulterior, pentru Click!, că a fost doar imaginea magazinului respectiv. 

Invitată, recent, în cadrul podcastului lui Bursucu, vedeta a explicat că problema ar fi pornit de fapt de la contabila magazinului, care nu a respectat procedurile legale necesare.

Bianca Drăgușanu: „Contabila n-a făcut ce a trebuit”

„Eu când îmi asociez imaginea cu o firmă, ca să-i cresc credibilitatea și pentru că eu folosesc produsele lor, eu pot să zic că firma e a mea, așa și cu copacii, eu pot să zic că vând frunze din copaci, dar asta nu înseamnă că acești copaci sunt ai mei, doar frunzele, la care are acces toată lumea, dar pe care nu poate să le vândă toată lumea. 

Pe ce? Pe aproape nimic, pe aproape 50.000 de euro pe care trebuia să-i dea la stat și nu i-a dat și o să-i dea, oricum, dar oricum i-a dat, dar contabila n-a făcut ce a trebuit. 

Oameni incompetenți și au ajuns alți oameni nevinovați să plătească, poate și din vina mea că eu am expus această afacere ca să meargă, într-un context în care se vor lămuri lucrurile”, a declarat Bianca Drăguşanu, în cadrul podcastului lui Adrian Cristea, zis Bursucu. 

„Se bucura lumea că mi se întâmplă ceva rău”

Bianca Drăgușanu  a ținut să precizeze că afacerea cu haine aduse din Turcia este a prietenei sale.

„Am deschis televizorul și se bucura lumea că mi se întâmplă ceva rău și ce crezi, surpriză, nu mi se întâmpla mie nimic rău, i se întâmpla prietenei mele. Una dintre prietenele mele cele mai bune a pățit nenorocirea asta!”, a adăugat vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net