Bianca Drăgușanu, atac fără precedent! De ce îl acuză pe Victor Slav după 10 ani de la divorț: „De asta chiar mi-e ciudă"

Ultima actualizare:

Viața Biancăi Drăgușanu (42 de ani) e o adevărată telenovelă. Vedeta face ce face și ajunge mereu pe prima pagina a ziarelor. E adevărat că nici nu îi displace acest lucru pentru că mereu s-a expus și a fost în centrul atenției.

Bianca Drăgușanu este invitată în podcastul lui Mister Bursucu și a făcut spectacol și în interviul pe care i l-a oferit acestuia și care se va difuza integral în această seară, de la ora 20.00.

Fosta soție a lui Victor Slav care s-a împăcat din nou cu Gabi Bădălău a povestit în cadrul unui "Podcast mișto” faptul că este nemulțumită de mai multe lucruri și își dorește să trăiască povestea  dragoste a vieții ei dar și să facă nunta vieții sale de care nu crede că a avut parte până acum.

„Eu nu cred că există un om  în țara asta care să primească mai mult "hate" (n.r.: ură) decât mine!", începe să povestească vedeta iar Mister Bursucu pune sare pe rană și îi amintește de episodul neplăcut prin care a trecut atunci când a fost ridicată de mascați pentru evaziune fiscală cu haine de lux.

Au venit, ridicată, luată...Cred că dacă viața mea personală nu era expusă puteam  să câștig și mai mulți bani... Dacă nu ai bani, ce faci?", i s-a confesat Bianca Drăgușanu, lui Adrian Cristea, fiind extrem de sinceră în afirmații.

De asemenea, una dintre cele mai cunoscute femei din România e de părere că mai are multe de experimentat în viața ei pentru a fi fericită pe deplin.

„Eu cred că nu am trăit încă povestea de dragoste a vieții mele! Și plâng pentru că cred că nu am trăit nunta visurilor mele și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar mi-e ciudă. El e mai mult influencer decât tată! Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc!”, au fost unele dintre dezvăluirile pe care Bianca l-a făcut în cadrul acestui podcast.

Despre iubirile ei și dacă este sau nu Gabi Bădălău bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în viața ei, Bianca Drăgușanu urmează să povestească și să uimească din nou publicul și cititorii.

Se menține cu mult sport și o alimentație sănătoasă

Întoarsă din vacanța din Turcia, acolo unde a fost la Bodrum, Bianca Drăgușanu trage tare la sala de sport. De acolo își ia energia și starea de spirit pozitivă. "Nu este suficient să ai un corp de invidiat. Atitudinea contează la fel  mult", mai spune Bianca Drăgușanu adesea invidiată pentru silueta ei de poveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net