Se împacă Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi? Ce spune fostul soț al vedetei, după întâlnirea surpriză de la restaurant

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși recent petrecând timp împreună în oraș, iar fanii vedetei au început să speculeze o posibilă împăcare între cei doi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pe vremea când erau fericiți / foto: arhiva personală
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pe vremea când erau fericiți / foto: arhiva personală

Întâlnirea lor a fost o surpriză pentru mulți, deoarece acum patru ani Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Alex Bodi de agresiune fizică, după ce a fost văzută cu fața umflată și plină de vânătăi.

Bianca s-a întâlnit cu Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău

Această întâlnire vine la scurt timp după ce Bianca și Gabi Bădălău au pus punct relației lor de trei ani și jumătate, despărțire marcată de acuzații de infidelitate din partea acestuia.

Gabi Bădălău a dezvăluit că Bianca a avut o relație extraconjugală timp de șase luni, ceea ce a condus la decizia lor de a merge pe drumuri separate.

Cei doi au fost surprinși în timp ce luau cina la un restaurant din București, alături de prieteni. Recent despărțită de Gabi Bădălău ea s-a simțit foarte bine alături de compania fostului soț ,iar despre Alex Bodi există zvonuri că relația lui cu Ema Uta s-ar fi încheiat.

Cum le răspunde Bianca fanilor 

Văzut alături de Bianca, Bădălău a fost întrebat dacă ar putea fi vorba despre o împăcare. După ce au apărut imagini în care apare alături de Bianca Drăgușan, Alex Bodi a confirmat că s-a despărțit de Ema Uta, femeia pe care a cerut-o în căsătorie acum două luni.

Alex Bodi a mai  clarificat că nu este vorba despre o împăcare cu Bianca, ci despre o simplă ieșire în oraș alături de prieteni.

​„Da, nu mai suntem împreună (el și Ema Uta), dar de ceva timp. Nu a fost nimic cu Bianca. Nu suntem împreună. Doar ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi, eu am rămas să văd meciul, iar ea a plecat cu prietenii ei”, a spus Alex Bodi, conform actualitate.net

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a evitat să facă declarații referitoare la întâlnirea cu fostul soț și s-a limitat la o postare pe pagina ei de Instagram unde le-a transmis fanilor că este mai important pentru ea să rămână autentică în fața opiniei publice. Ea a transmis un mesaj pe InstaStory:  "Dacă voiam să fiu pe placul tuturor, mă nășteam cartofi prăjiți."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net