Jucăm la nuntă! Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, în Maldive! Ce inel cu diamant spectaculos i-a oferit afaceristul iubitei sale

Fericire mare în cuplul Ema Uta-Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cerut-o în căsătorie pe actuala iubită, make-up artistul Ema Uta, pe plaja din Maldive. Ema a spus „Da!”, cu lacrimi de fericire în ochi!

Afaceristul Alex Bodi a uitat-o de tot pe Bianca Drăgușanu și a decis să facă, din nou, pasul cel mare. De data aceasta, aleasa lui este make-up artistul Ema Uta, cu care Bodi se iubește de ceva vreme. 

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a îngenuncheat și i-a pus inelul pe deget make-up artistului Ema Uta

Cererea în căsătorie a fost una impresionată, pe măsura renumelui de mare cuceritor al lui Bodi. Omul de afaceri din Mediaș și-a dus iubita într-o nouă vacanță de lux în Maldive, acolo unde a surprins-o dându-i inelul chiar pe plajă, într-un cadru cât se poate de romantic.

Bodi a îngenuncheat în fața Emei și a cerut-o în căsătorie, pe un ponton. Omul de afaceri i-a pus inelul cu diamant pe deget femeii iubite, i-a sărutat mâna, iar apoi îndrăgostiții s-au îmbrățișat minute in șir și s-au sărutat cu foc, în timp ce pe cer a fost proiectat un foc spectaculos de artificii. 

Ema a spus „Da!” cu lacrimi în ochi, iar apropiații cuplului au filmat toată scena și au postat-o pe rețelele de socializare. 

Ulterior, make-up artistul le-a arătat inelul de logodnă urmăritorilor ei, care are un diamant mare în mijloc și este înconjurat de pietre prețioase mai mici, semn că Alex Bodi a cheltuit o avere pe bijuterie. 

Printre cei care au felicitat-o pe Ema pentru logodnă s-a numărat și fosta iubită a lui Dorian Popa, Babs. 

Alex Bodi a vrut să o ceară de soție pe Ema Uta și anul trecut în luna mai, însă în august 2023 cei doi au decis să ia o pauză în relație. 

Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, a fost mesajul pe care Alex Bodi l-a distribuit cu ceva vreme în urmă, pe Instagram.

Bodi și Ema Uta s-au împăcat ulterior, iar acum omul de afaceri a decis să mai dea o șansă dragostei lor. Omul de afaceri mai are la activ două căsnicii eșuate, cu Bianca Drăgușanu și Iulia Sălagean (care este și mama fetiței afaceristului). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net