Alex Bodi face senzație pe unde apare! Ce bolid și-a luat omul de afaceri proaspăt logodit în Maldive

Musculosul  Alex Bodi (40 de ani) este pe cai mari. După ce s-a logodit cu iubirea vieții lui în Maldive, make-up artisul Ema Uta, acesta s-a întors în București și își vede liniștit de treabă. 

Atât el cât și iubita lui radiază din toate punctele de vedere pentru că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Paparazzi Click! l-au surprins pe Alex Bodi  la restaurantul lui preferat de pe Șoseaua Nordului. Alex a fost însoțit de fetița lui la restaurantul libanez și au făcut senzație cu noua achiziție pe patru roți, un Ferrari de aproape jumătate de milion de euro. Bineînțeles că a atras toate privirile dar nu avea cum să fie altfel pentru că așa se întâmplă de fiecare dată când acesta se afișează cu bijuteriile sale pe patru roți sau la brațul femeilor cu care a făcut mereu deliciul paparazzilor.

Se căsătorește cu Ema Uta

Alex Bodi a fost mereu un tată bun pentru fiicele sale și demonstrează asta prin gesturile și atenția pe care le oferă mereu copilelor sale.

Afaceristul este foarte încântat de faptul că în sfârșit Ema Uta i-a acceptat cererea în căsătorie în vacanța exotică din care s-au întors acum câteva zile. Cei doi au o viață luxoasă pe care o trăiesc la maxim așa că nu doar vacanțele scumpe fac parte din ea ci și mașinile cu mulți cai putere și hainele de mii de euro, căci doar se respectă.

Este femeia vieții lui

Alex Bodi recunoaște că este extrem de îndrăgostit de viitoarea lui soție care îl calmează mereu ori de câte ori este nervos. De asemenea, tatăl lui Bodi a spus că tatăl sau este extrem de încântat de femeia pe care și-a ales-o pentru a-și construi viața alături de ea și o familie frumoasă.

"Dacă sunt nervos, mă calmează, ea e liniștea mea! Tata nu a fost așa entuziasmat de nicio fată pe care a cunoscut-o în viața lui, cum a fost de Ema!", a povestit Alex Bodi în cadrul podcastului lui Bursucu. De asemenea, atunci când  Mister Bursucu l-a întrebat pe viitorul soț al Emei Uta, dacă a plâns vreodată din cauza unei femei, acesta a recunoscut că s-a întâmplat. "Nu știu dacă odată am făcut-o la show dar am avut... nu că am fost părăsit, chiar am simțit de vreo două ori să plâng din greșeala mea și m-am simțit vinovat”, a mai spus Alex Bodi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net