Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit! De ce fiica lăutarului, Ramona Manole, nu va merge la înmormântare: „Era foarte milos până când diavolul de Viorica...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioniță de la Clejani este în doliu! Tatăl celebrului acordeonist a murit la vârsta de 82 de ani. Fiica „nelegitimă” a artistului, Ramona Manole (32 de ani), ne-a dezvăluit cum a aflat vestea că bunicul său, sau tataie, cum îi plăcea ei să îi spună, nu mai este printre noi.

„Am primit cel mai trist telefon, ieri de dimineață, de la o verișoară din Clejani, și mi-a zis că a murit tataie. Dintr-o dată parcă mi s-a întunecat fața și inima de tristețe. Mi-am adus aminte atunci cât de bun era cu mine de câte ori mergeam la el acasă, pentru că el avea grijă de mine. Am avut o legătură strânsă cu el, era foarte milos până când diavolul de Viorica le-a interzis să mai aibă de-a face cu mine”, a spus Ramona Manole pentru Click!

Nu merge la înmormântare

Artista ne-a mărturisit și motivul pentru care alege să nu își conducă bunicul pe ultimul drum:

„Din respect pentru liniștea lui, nu voi merge la înmormântare. O să mă rog, pentru el, de aici din pătrățica mea, pentru odihna lui și cel mai probabil voi cumpăra cea mai frumoasă coroană de la mormântul lui. Nu vor merge acolo, pentru că sigur va fi Viorica cu tata, și nu vreau să ajung la discuții cu ei. Când era el în viață, i-a interzis să mai aibă legătură cu mine. Îi cunosc foarte bine cât de răi sunt. Viorica când vine la Clejani, zici că a venit președintele României, dă numai ordine. Ea mai are puțin și se duce după tataie. Are două tone”.

Click! spune

Ramona a avut o copilărie grea. În urmă cu câțiva ani, aceasta a fost surprinsă pe străzile Londrei cum cânta la acordeon, pentru a câștiga un bănuț cinstit. Însă, norocul a fost de partea sa, iar bruneta a revenit în România și acum are cântări pe la nunți și petreceri, atât în țară, cât și în străinătate.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net