Fiica lui Ioniță de la Clejani nu se mai mărită! Iubitul brunetei a anulat nunta. Motivul din spatele deciziei: „Este nebun!”

#Exclusiv Click!

În urmă cu câteva luni, Ramona Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, ne anunța în exclusivitate că se căsătorește cu Ady Paris, un simpatic acordeonist, din trupa sa. Ba mai mult, nunta era programată luna trecută, în octombrie, însă nu a mai avut loc. Motivul pentru care cei doi nu și-au oficializat relația și în fața lui Dumnezeu este faptul că tânărul instrumentist s-a.... răzgândit.

„Eu cred că el a amânat tot, pentru că nu-i mai arde de nimic. El mi-a zis mie că eu trebuie să mă opresc din colaborarea cu Dan Bursuc, să vadă că sunt ce trebuie și mai discutăm după. Este nebun…vrea să mă vadă doar la cratiță. Nu pot să permit eu așa ceva, când eu știu cât am muncit până acum. Nu am de gând să mai fac vreo nuntă dacă nu sunt fericită! Simt că o să devină un calvar totul. Pe lângă asta, eu i-am cerut să rămânem fiecare cu numele lui și el nu vrea”, a declarat Ramona Manole, pentru Click!

Se vrea libertin

Artista ne-a mai mărturisit că, bărbatul care credea că urmează să o ducă la altar, iubește să aibă o viață care nu implică multe explicații:

„În schimb, el își dorește să facă ce vrea. Am ajuns să nu mai pun la suflet absolut nimic…ce o fi, o fi, asta este. Acum mă bucur de fiecare moment ce viața mi-l oferă și las să se așeze lucrurile de la sine”.

Click! spune

Ramona a avut o copilărie grea. În urmă cu câțiva ani, aceasta a fost surprinsă pe străzile Londrei cum cânta la acordeon, pentru a câștiga un bănuț cinstit. Însă, norocul a fost de partea sa, iar bruneta a revenit în România și acum are cântări pe la nunți și petreceri, atât în țară, cât și în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net